Join 3,494 readers in helping fund MetaFilter (Hide)

Tags:

AOL, Netscape do not match IE
December 20, 2001 6:21 AM   Subscribe

When I try to post something on AOL or Netscape (v. 6.0), why don't I get the settings on the post box that I do on MS Explorer? Like the Bold, Italics or link button? Also, Ctrl + Shft and T (for italics) or Ctrl + Shft + B (for bold) doesn't work either.
posted by Rastafari to MetaFilter-Related at 6:21 AM (6 comments total)

because the browser doesn't support it. There's nothing I can do here, it's a IE/windows only bit of javascript that Netscape 6/Mozilla should start supporting someday.
posted by mathowie (staff) at 9:04 AM on December 20, 2001


a IE/windows only bit of javascript

Not to be newsy, but which part doesn't Netscape 6 support? The createRange() method or the event capturing?

posted by yerfatma at 3:28 PM on December 20, 2001


The createRange() method or the event capturing?

Yerfatma, I have no idea what that means. The only thing I can tell you is what I posted on my original post.
posted by Rastafari at 6:06 PM on December 20, 2001


There should be an article here, tomorrow on this code, and it'll explain the Netscape 6 bug that doesn't allow for the code to work.
posted by mathowie (staff) at 6:13 PM on December 20, 2001


Why do you bother with AOL's browser? Just open a copy of IE over it. Or Opera. Both work fine, on PC or MAC.
posted by ParisParamus at 8:32 PM on December 20, 2001


PP: I don't see the extra buttons in Opera 6, even if I select 'Identify as MSIE 5'

Matt: thanks for the link, I have been wondering about this.
posted by todd at 4:31 AM on December 21, 2001


« Older A few things (inside)....  |  There doesn't seem to be any w... Newer »

You are not logged in, either login or create an account to post comments