556 posts tagged with Bug.
Displaying 551 through 556 of 556. Subscribe:

Page display on IE 5 for Mac (June 2000)

The floating 'other blogs' palette does not work well at all in MSIE 5.0/Mac. When the home page first loads, it shows up on the left side of the page, obliterating much of the text of the links. Only when the page is finished loading does it move to its proper place on the right side.

Then, when paging up and down, the palette only draws down to about halfway through the "kottke" link. Yuck.
posted by aaron on Jun 3, 2000 - 1 comment

Stuck logged in on MetaTalk.

D'oh - I just noticed it's not easy (actually, it's not possible) to log out of metatalk. Sorry about that, I'll dig in and see what the problem is this weekend.
posted by mathowie on May 19, 2000 - 0 comments

Clicking on a username in Metatalk gives me an error

Clicking on a username in Metatalk gives me the following error:

Template file not found.
HTTP/1.0 404 Object Not Found



posted by Calebos on May 10, 2000 - 1 comment

MeTa: "Back" link working logically but not helpfully.

The returned URL from a MetaTalk comment posting is not identical to the page from which you posted it, which means that "Back" takes you back to the comment page with the filled in form, rather than back to the parent page, a feature I'd always rather liked...
posted by baylink on May 10, 2000 - 2 comments

You need to set your time-of-day clock

You need to set your time-of-day clock; you're seven hours off.
posted by Steven Den Beste on Mar 24, 2000 - 1 comment

Tossed into metatalk again

Bug's still there... if you hit "post a topic" from a comments page, it tosses you into metatalk. I almost did it again. Doh.
posted by endquote on Mar 24, 2000 - 2 comments

Page: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12