12 posts tagged with coldfusion and bugs.
Displaying 1 through 12 of 12. Subscribe:

Cold Fusion error on MeFi and AskMe.

Ask and main Mefi both reporting " Invalid CFML construct found on line 55 at column 35." on every page I try which is interfering with my late night mefi fix!
posted by prentiz on Jul 17, 2006 - 2 comments

Metafilter error: gnarly errors from ColdFusion when updating threads not available for update.

Error when trying to post on the blue:
posted by boo_radley on Jan 10, 2006 - 4 comments

Link date error when posting to AskMe.

Variable LINK_DATE is undefined. [more]
posted by stavrosthewonderchicken on Jun 3, 2005 - 8 comments

AskMe Coldfusion Error

AskMe throws a ColdFusion error when I'm not logged in, but works just fine when I am.
posted by Vidiot on Dec 8, 2004 - 3 comments

Cold Fusion cold shoulder leaves link confusion

I'm looking for a link out of this archived thread but it has a cold fusion error.
posted by Shane on Nov 1, 2004 - 3 comments

Invalid data contribute

Invalid data contribute,post_comment_preview.cfm for CFSQLTYPE CF_SQL_INTEGER. I'm getting this every time I click on comment preview , therefore I can't post :-(
It appears that the problem may be related to this 2002 one. Full debug text inside
posted by elpapacito on Oct 27, 2004 - 5 comments

Mefi coldfusion error

When I try to get onto mefi or any of its subsidiaries I get this coldfusion error.

This only happens in Firefox. I'm posting this with IE.
posted by Evstar on Aug 2, 2004 - 5 comments

Cold Fusion error (March 2004)

strange: I just went to metafilter.com and got the following error:
Invalid CFML construct found on line 277 at column 2801.

I then went to ask.metafilter.com and got no error
I then logged in at ask.metafilter.com and now the blue works fine

I tried this with both Mozilla and IE
posted by soplerfo on Mar 2, 2004 - 13 comments

Cold Fusion error message

Gnarly ColdFusion error on MetaFilter homepage. Someone set up us the bomb! (error message inside)
posted by insomnyuk on Oct 2, 2003 - 13 comments

CFHTTP and CFML errors

This thread is giving me errors.
posted by betaray on May 2, 2003 - 7 comments

Jeez I hate CFMX.

Jeez I hate CFMX.

Help me out by posting all bugs you find here.
posted by mathowie on Jul 15, 2002 - 73 comments

Problem with passwords while posting a comment.

Password problems: When I hopped over to MeFi today, I found I wasn't automatically logged in any more. I don't know if that's a MeFi problem itself, as I've had all sorts of weirdness with IE lately on my end. I logged in, no problem. But then when I tried to post a response in a MetaTalk thread, my password wasn't automatically filled in like it usually is. I didn't even notice until I hit "post," at which time I got a yummy ColdFusion error.
posted by aaron on Jan 29, 2001 - 1 comment

Page: 1