19 posts tagged with coldfusion and errors.
Displaying 1 through 19 of 19. Subscribe:

ColdFusion error on MeFi's index page, cookie-related

The other day, MeFi and its subdomains started giving me the following ColdFusion error when loading the index page. (Firefox / Intel Mac, as below.) MeFi works fine for me in Safari, and I'm guessing that resetting my cookies will solve the problem. (Something's corrupted in there, maybe.) But I thought I'd pass along the error screen in case it's of interest to the powers that be... Error is as follows:
posted by bicyclefish on May 21, 2007 - 10 comments

Cold Fusion error on MeFi and AskMe.

Ask and main Mefi both reporting " Invalid CFML construct found on line 55 at column 35." on every page I try which is interfering with my late night mefi fix!
posted by prentiz on Jul 17, 2006 - 2 comments

Coldfusion error message

Everytime I login to MeFi, I get the following Coldfusion error message: " Element CAPTCHATEXT is undefined in FORM". [mi]
posted by neurodoc on Feb 9, 2006 - 7 comments

I am getting a Cold Fusion error when trying to post comments to threads in the blue

I am getting a Cold Fusion error when trying to post comments to threads in the blue. Am I the only one?
posted by caddis on Jan 28, 2006 - 1 comment

I can't post a comment here...

I can't post a comment here...
posted by helios on Dec 15, 2005 - 14 comments

The web site you are accessing has experienced an unexpected error.

The web site you are accessing has experienced an unexpected error.
Please contact the website administrator.

The following information is meant for the website developer for debugging purposes.
Error Occurred While Processing Request
The request has exceeded the allowable time limit Tag: CFQUERY

And consider yourself contacted (heh). It worked the second time - my comment posted. I'll provide my "remote address" if necessary. And, please delete this post if it was unnecessary.

My first MeTa post! *giggles like a schoolgirl*
posted by deborah on Nov 5, 2005 - 4 comments

This page from waayy back throws a CF error of some kind

This page from waayy back throws a CF error of some kind.
posted by Irontom on Oct 25, 2005 - 2 comments

ColdFusion error when trying to post a comment in the thread below.

ColdFusion error when trying to post a comment in the thread below.
posted by timeistight on Aug 19, 2005 - 2 comments

Link date error when posting to AskMe.

Variable LINK_DATE is undefined. [more]
posted by stavrosthewonderchicken on Jun 3, 2005 - 8 comments

I'm getting nothin' but CF errors when I try to access Mefi.

I'm getting nothin' but CF errors when I try to access Mefi. Can still go here and to AskMe.
posted by PinkStainlessTail on Feb 15, 2005 - 4 comments

spell check is throwing me a cold fusion error.

The spell check is throwing me a cold fusion error. [mi]
posted by FunkyHelix on Feb 8, 2005 - 3 comments

Archived post error

Sometimes, whilst searching the archives, I find stuff like this -- just a heads up.

I've also found dead links in some older threads, that's probably inevitable. I wonder if they could be purged somehow and replaced with a nice mefi- message?
posted by gsb on Jan 29, 2005 - 5 comments

I consistently get a weird error when i go to this thread.

I consistently get a weird error when i go to this thread.
posted by deadcowdan on Jul 7, 2003 - 21 comments

Hi, just got a CF error

Hi, just got a CF error on
http://www.metafilter.com/mefi/22486#408066

Al
posted by ajbattrick on Feb 15, 2003 - 2 comments

the ColdFusion finger

Weird. I can access MeFi just fine through status.metafilter.com or metatalk.metafilter.com, but www.metafilter.com has only been giving me the ColdFusion finger for a few days.

Error Occurred While Processing Request
The system has attempted to use an undefined value, which usually indicates a programming error, either in your code or some system code.
The error occurred in C:\metafilter sites\www.metafilter.com\Application.cfm: line 4

2 : clientmanagement="Yes"
3 : sessionmanagement="Yes"
4 : setclientcookies="Yes">
5 :
6 :


Anyone else ?

posted by XiBe on Feb 11, 2003 - 4 comments

I got a big CF error

While trying to load the "stupid baby names" page: http://www.metafilter.com/mefi/22236#401840, I got a big CF error [more inside]
posted by Irontom on Jan 21, 2003 - 6 comments

login link gives cf error

If I go to login at the bottom of a thread in MetaTalk, the link gives me a CF error, but it works if I login on the index page. (Looks like an obsolete link or something easy to fix.)
posted by mkn on Sep 3, 2002 - 1 comment

ColdFusion cannot parse empty templates.

Cannot process fille

The requested file "C:\METAFILTER SITES\WWW.METAFILTER.COM\NONMEMBER_QUERY.MEFI" has length zero. ColdFusion cannot parse empty templates.
;more]
posted by davehat on Nov 30, 2001 - 9 comments

Problem with passwords while posting a comment.

Password problems: When I hopped over to MeFi today, I found I wasn't automatically logged in any more. I don't know if that's a MeFi problem itself, as I've had all sorts of weirdness with IE lately on my end. I logged in, no problem. But then when I tried to post a response in a MetaTalk thread, my password wasn't automatically filled in like it usually is. I didn't even notice until I hit "post," at which time I got a yummy ColdFusion error.
posted by aaron on Jan 29, 2001 - 1 comment

Page: 1