45 posts tagged with fixed and bugs.
Displaying 1 through 45 of 45. Subscribe:

Mefi frontpage is blank in Opera 9.23

I'm using Opera (9.23, Windows NT 5.1; U; sv) and all I see at the Metafilter frontpage is nothing at all (image). Mefi works fine in IE. Whatever has caused this, it must have happened during the past 12 hours.
posted by Foci for Analysis on Sep 7, 2007 - 4 comments

More inside picky?

I just posted in a thread on the blue and the more inside wasn't visible in preview. I'm on Safari. Anyone else seeing this?
posted by dobbs on Sep 6, 2007 - 10 comments

Member count error on the front page.

Am I the only one who sees "Connection Timeout" in the place where the number of members should be listed on the front page of MeFi?
posted by liquorice on Jan 15, 2007 - 8 comments

Can't add favorites.

"Request is malformed: can't add as a favorite." That's what I get when I try to add a favorite.
posted by hooray on Oct 24, 2006 - 3 comments

Why do escape characters disappear?

Simple html escape characters appear to work in the live preview but don't come through correctly. Is this a bug or intentional?
posted by scarabic on Oct 17, 2006 - 34 comments

I can't access my question.

i am having trouble accessing my blog on the ask mefi thread i started earlier. for some reason i can access all other parts of mefi, but not that thread (http://ask.metafilter.com/mefi/47579). its over the idiot roommate who has an internet girlfriend from alaska. i just want to let people know i created a blog about it since many wanted to be updated.

http://wowthisisbad.blogspot.com/
posted by j-urb on Sep 29, 2006 - 10 comments

The Projects search box does a site-specific search of MetaTalk, not Projects

The Projects search box does a site-specific search of MetaTalk, not Projects. Previously posted here.
posted by Operation Afterglow on Sep 8, 2006 - 1 comment

DNS weirdness.

Metafilter's DNS is broken. (More inside.)
posted by mendel on Aug 2, 2006 - 18 comments

Cold Fusion error on MeFi and AskMe.

Ask and main Mefi both reporting " Invalid CFML construct found on line 55 at column 35." on every page I try which is interfering with my late night mefi fix!
posted by prentiz on Jul 17, 2006 - 2 comments

Why is the date on the last FPP wrong?

Is it just my display, or is everyone seeing the latest FPP in the blue as being posted July 6?

Doesn't make sense unless MetaFilter is coming from the South Pacific.
posted by Meatbomb on Jul 5, 2006 - 7 comments

My Comment Page Stalling During Load

Whenever I visit http://www.metafilter.com/index.cfm?sortby=mycommentedthreads the page load stalls at about 36kb for a good ten to twenty seconds. Every time. What's up with that?
posted by five fresh fish on Jun 14, 2006 - 12 comments

How do I customize my profile info?

I'm sorry if this has been covered or is painfully obvious, but in searching MeTa and generally scouring my profile page, I can't find where to click to change my information. The one MeTa thread I did find on the subject (here) says there's a "customize" link. It seems this has been replaced with "Preferences," since the url ends in "customize.cfm," but when I click there, I get nothing but the set of Features, Links, and Sites links. Help?
posted by Igor XA on Apr 18, 2006 - 28 comments

My Comments page is missing all of the carriage returns.

Linefeeds/Carriage returns in My Comments missing? Same in both Firefox 1.5.0.1 and IE 6. I'm not talking about breaks between comments, but within comments.
posted by poppo on Mar 15, 2006 - 5 comments

Connection timeout members

I'm getting this on the front page of MeFi:

Connection Timeout members | You are logged in as: Godbert / logout
5 links and 88 comments posted since your last visit
posted by Godbert on Feb 15, 2006 - 5 comments

AskMe RSS feed isn't working.

AskMe RSS feed isn't working. It's linking to MeFi.
posted by trey on Feb 14, 2006 - 4 comments

Ask.Mefi RSS isn't updating

It's broke again. The Ask.Mefi RSS isn't updating.

the XML yields:
XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://ask.metafilter.com/rss.xml
Line Number 156, Column 18:
posted by filmgeek on Jan 1, 2006 - 4 comments

Broken link on front page

The 1.1.2006 link on the front page seems to be broken.
posted by Rothko on Jan 1, 2006 - 2 comments

I'm not able to add latitude and longitude on my profile.

I cannot add latitude/longitude to my userpage. More inside.
posted by matteo on Dec 28, 2005 - 5 comments

The menu bar is wacked

The menu bar is wacked in Firefox under 10.2. Screenshot inside.
posted by Mayor Curley on Dec 21, 2005 - 26 comments

Why is the more inside portion of my AskMe Question showing up in (small)?

Why is the more inside portion of my AskMe Question showing up in (small)?
posted by Secret Life of Gravy on Dec 20, 2005 - 13 comments

Archives link in Projects isn't working correctly.

The archives link within Projects seems not to work as expected. Apologies if this is known or expected.
posted by Rothko on Nov 22, 2005 - 4 comments

metafilter.com Domain Name not Resolving

The metafilter.com domain name seems to be dying. It resolves if I access the internet one way, but not if I use my other connection. Here's proof it's not just me.
posted by cillit bang on Oct 2, 2005 - 7 comments

Is the feed broken?

XML feed error?
posted by jonson on Aug 17, 2005 - 5 comments

Element CNT is undefined in NEWASKLINKS

Bug >>> Element CNT is undefined in NEWASKLINKS.
[MI]
posted by dirtynumbangelboy on Jun 19, 2005 - 8 comments

Are tags broken?

Are tags broken? I can not add tags to my last post.
posted by caddis on Jun 13, 2005 - 4 comments

Link date error when posting to AskMe.

Variable LINK_DATE is undefined. [more]
posted by stavrosthewonderchicken on Jun 3, 2005 - 8 comments

Invalid CFML construct error on front page

Invalid CFML construct error on the MeFi front page when not logged in. Happens in both IE6 and Firefox.
posted by neckro23 on Feb 23, 2005 - 3 comments

Broken AskMe RSS?

Did the new AskMe ponies break AskMe RSS? I get invalid XML errors in T-Bird. Browsing to the XML file results in broken badness.
posted by mnology on Feb 17, 2005 - 3 comments

Username links go to threads instead

When I click on the username in this archived MeFi thread I am taken to an old post with the same number as the user, i.e. the url says 'mefi' instead of 'user'. Only true for the original post, not for comments.
posted by Pigpen on Jan 28, 2005 - 4 comments

Adding tags to my old thread caused a mess.

I made my old thread unhappy when adding tags. Not sure how that happened.
posted by falconred on Jan 24, 2005 - 1 comment

I want to vote

I just got back from off-line travels and I want to vote in the Pres election contest. However the best I have been able to do it to get a page that tells me "Requested range not satisfiable. Does this mean the Floridicans have got my number?
posted by donfactor on Oct 20, 2004 - 6 comments

Preview bug

When previewing a comment to a MeTa thread, the links to separate comments behind the time is broken, it links to http://metatalk.metafilter.com/contribute/metadetail.cfm?link_ID=xxxx#yyyyyy (which doesn't exist) instead of http://metatalk.metafilter.com/mefi/xxxx#yyyyyy.
posted by fvw on Jun 16, 2004 - 5 comments

Spell checker isn't checking spells for me

Spell checker isn't checking spells for me, it says it is but just does the 'trumpet fingering' thing for ages.
posted by biffa on Jun 12, 2004 - 6 comments

FYI: I fixed a small bug this morning.

FYI: I fixed a small bug this morning. The html shortcuts were not showing up in firefox browsers but should now, and they seem to work fine on all three sites.
posted by mathowie on Feb 21, 2004 - 7 comments

Timestamps in wrong timezone

I'm logged in, but I'm still seeing timestamps in PST (I'm in EST, and my customize page still says that.)

(Win2K/IE6)...and at work so there may be firewall issues.)
posted by Vidiot on Jun 8, 2003 - 4 comments

Post opens print dialog

I know it has been discussed before, but this post's link to the light version does something different: it brings up the print dialog [ie 6/xp and moz 1.0/xp]. I'd prefer the regular version to a page that decides to open the printer dialog for me.
posted by birdherder on Sep 2, 2002 - 3 comments

Can't access the front page.

Here's a weird one. I can't view the front page. (More inside)
posted by mr_crash_davis on May 8, 2002 - 24 comments

Netscape problems

Disappearing comments in Netscape 4.78: when I post a comment to MeFi, it doesn't appear until I force the page to reload. When I post a comment to MeTa, it disappears completely! Obviously, I'm posting this with a different browser.
posted by MrBaliHai on Jan 12, 2002 - 11 comments

fixed a couple long-standing bugs

I finally fixed a couple long-standing bugs. One, when you used <blockquote> in a comment, the preview page would look screwy, but upon submission, it would appear fine. That is fixed. The second, as mentioned by nicwolff below, had to do with the preview not being an exact preview of the comment after submission. That has been fixed, and the special code clean up that is done on submission is done on preview.
posted by mathowie on Dec 21, 2001 - 24 comments

Broken html messing up the place.

It appears the code can be broken.
posted by geoff. on Nov 25, 2001 - 17 comments

Bug: comment links send me back to the top

when i try to jump to someone's specific comment in a MeTa thread, it sends me to the top of the page. [example inside]
posted by rorycberger on Nov 14, 2001 - 6 comments

Netscape ate my MeFi!

Netscape ate my MeFi! (More inside...)
posted by digital_insomnia on Oct 22, 2001 - 13 comments

Italicized front page

Can someone put a tag on the front page?

Everything after the description of the very first entry is now in italics.
posted by rosvicl on Jun 20, 2001 - 11 comments

Why The Use of Font Tags?

Ugh.
posted by Potsy on Apr 21, 2001 - 25 comments

Posting goes to MeTa

Um, whoops. I think I found a bug. Click "post a comment" on the main page, and then "post a topic" on the top nav, and it goes to MetaTalk, instead of the main blog. Sorry bout that.
posted by endquote on Mar 14, 2000 - 3 comments

Page: 1