9 posts tagged with mozilla and browsers.
Displaying 1 through 9 of 9. Subscribe:

Anyone having trouble seeing all of the main page with Mozilla?

Anyone having trouble seeing all of the main page with Mozilla? I can see all the posts with IE, but with Mozilla (latest) I see one and only one post. Cleared cache, same problem...
posted by e40 on Nov 27, 2004 - 4 comments

Site's cookies not working with Mozilla

I didn't see a link/email for technical issues, so please hate me if I missed it, but cookies/recent versions of Mozilla and metafilter do not seem to be playing together nicely. I get "authorization" from metafilter less than 10% of the time with mozilla 1.3. Anyone else having problems? It's possible I've made things bad for myself, but I have no problems elsewhere (nor have I changed anything since mozilla 1.2...)
posted by justin on Mar 23, 2003 - 5 comments

Mozilla Issues

is anyone else having problems posting in mozilla? i post, click preview and nothing is there.
posted by quarsan on Jan 3, 2003 - 17 comments

White on white mefi

in today's theme, on mozilla 1.0 (sorry, but that's the latest version in debian stable/testing) textareas appear as white on white. i have a general (ie desktop) white on black colour scheme, but mozilla is configured to have a default of black on white. ps my mefi config uses the "other" colour-scheme.
posted by andrew cooke on Dec 1, 2002 - 5 comments

added embedded information about pages viewed

I added embedded information about pages viewed at MetaFilter, per the link tag. If you're using Mozilla, turn on your Site Navigation Bar link this, and you'll see additional buttons when viewing threads, like this. It makes for a nice alternate interface.
posted by mathowie on Sep 10, 2002 - 8 comments

Mozilla Disappearing Form

In Mozilla 1.1, when previewing a comment on metafilter, the comment form itself disappears (the text box and buttons). This, of course, means that you can't post a comment with Mozilla 1.1.
posted by dchase on Aug 30, 2002 - 5 comments

Can't login to MetaTalk

Mozilla 1.0/Windows 98:

Can't login to MetaTalk: get a can't find username/password message.

In MetaFilter: shortcut buttons below comment box (link, etc.) are not there.

Using Mr. Gates' product, things work just fine.
posted by skyscraper on Aug 20, 2002 - 6 comments

Can't comment

Can't comment on Metafilter prime. Mozilla 1.1b. I get "Comment Preview:" but no comment box. It works in Metatalk however. I eventually had to resort to the evil IE to post a followup comment.
posted by geoff. on Aug 15, 2002 - 9 comments

Mozilla 1.1b crashing after spellcheck is completed.

Mozilla 1.1b crashing after spellcheck is completed. Anyone else using Moz having this problem?
posted by skallas on Jul 29, 2002 - 6 comments

Page: 1