7 posts tagged with mozilla and bugs.
Displaying 1 through 7 of 7. Subscribe:

Anyone having trouble seeing all of the main page with Mozilla?

Anyone having trouble seeing all of the main page with Mozilla? I can see all the posts with IE, but with Mozilla (latest) I see one and only one post. Cleared cache, same problem...
posted by e40 on Nov 27, 2004 - 4 comments

Am I the only one getting this error?

Does anyone else get a "No Harddisk in Drive" error in Mozilla when you try to follow the main link in this thread? I don't get that error on the other link in the post, or any of the other links on the blue.
posted by headspace on Oct 2, 2004 - 2 comments

Mozilla Preview Issue

Anyone else having problems with comment preview in Mozilla 1.3?
posted by nofundy on Apr 28, 2003 - 5 comments

Mozilla Issues

is anyone else having problems posting in mozilla? i post, click preview and nothing is there.
posted by quarsan on Jan 3, 2003 - 17 comments

Mozilla Disappearing Form

In Mozilla 1.1, when previewing a comment on metafilter, the comment form itself disappears (the text box and buttons). This, of course, means that you can't post a comment with Mozilla 1.1.
posted by dchase on Aug 30, 2002 - 5 comments

Can't login to MetaTalk

Mozilla 1.0/Windows 98:

Can't login to MetaTalk: get a can't find username/password message.

In MetaFilter: shortcut buttons below comment box (link, etc.) are not there.

Using Mr. Gates' product, things work just fine.
posted by skyscraper on Aug 20, 2002 - 6 comments

Bug in Mozilla 1.0

When I try to post a comment in Mozilla 1.0, the Preview screen shows "Comment Preview:" without the text box/buttons. This is only true in MeFi, not MeTa.
posted by Marquis on Jun 28, 2002 - 8 comments

Page: 1