4 posts tagged with posting and cache. (View popular tags)
Displaying 1 through 4 of 4. Subscribe:


Just made an FPP, but it hasn't shown up on the front page.

Just made an FPP, but it hasn't shown up on the front page.
posted by MetaMonkey on Jan 12, 2006 - 12 comments

Askme caching and the delay in new posts appearing

I posted a new question to AskMeFi this morning, and after hitting submit, I was taken directly back to the main page, where my question wasn't listed. I tried going back in to post, but it said I'd already asked my question for the week. To be sure, I logged out and back in, and my question still didn't show up, and I couldn't re-ask it. What happened?
posted by nitsuj on Jun 6, 2005 - 13 comments

Hitting back erases question preview

When you're previewing a question in AskMeFi, it tells you to hit back on your browser to tweak the question. When you do, the initial text you wrote no longer appears in the box. (Or is this just me?)
posted by NotMyselfRightNow on Dec 6, 2004 - 10 comments

Request to update MetaTalk posting page for IE.

Dear Matt: given that most people here use IE, when will you modernize the MetaTalk posting page? You've known for ages that anyone hitting the "Back" button to edit their post will lose everything because of IE browser settings.

When will it be as easy as the MetaFilter one? How is someone who knows no HTML supposed to post to MetaTalk with the appropriate links, bold and italic emphases and whatever?
posted by MiguelCardoso on Jun 19, 2003 - 53 comments

Page: 1