57 posts tagged with bug and askme.
Displaying 51 through 57 of 57. Subscribe:

Askme bug

Ask has 3 December 31sts. Matt - i'm sure you'll catch it. But I figure you might come here first.
posted by filmgeek on Jan 1, 2005 - 25 comments

Unposted Anonymous AskMes on contacts page

I, like many people, have added Anonymous AskMetaFilter as a contact, due to his/her interesting, thought-provoking, often sex-related questions and complete self-restraint when it comes to making snarky comments.

However, I noticed a weird phenomenon. On my contacts page, I see several anonymous questions that link to deleted/nonexistant posts. These do not show up in "Anonymous AskMeFi"'s posting history, and I never saw them on the AskMe page. Did they ever appear on the main page? Is there a reason they are still visible from my contacts page?
posted by louigi on Nov 22, 2004 - 11 comments

Possible race condition in AskMe's new post count.

New post count might have some sort of race condition in AskMe:

"For gamblers, what's the attraction? [more inside]
posted by jonmc at 7:10 PM PST - 1 comments (2 new)"

I think the second comment might have been posted in that split second between querying the total and counting up the new posts.
posted by i_am_joe's_spleen on Nov 15, 2004 - 13 comments

multiple-date-headers thing again

ask.mefi is doing the multiple-date-headers thing again. There's a "November 6" header above each of the first three posts.
posted by neckro23 on Nov 6, 2004 - 4 comments

No questions since I last logged in?

don't know if this is a bug-

On the Green, I'm finding that it reports no questions since I've last logged on. Clearly there are new questions; additionally everything is fine (and correct) on the Blue
posted by filmgeek on Jun 26, 2004 - 4 comments

No comment area for logged in user on newly created AskMe thread

I just posted a new Ask Me question, with more inside planned.. yet when I click on the thread, I do not see the Post a Comment stuff at the botton. I am logged in, and the post a comment fields appear for every single thread except mine... how do I post my more inside?
posted by ac on May 7, 2004 - 19 comments

Where is the rest of my question?

I wanted to post a question to AskMe, which I see ok in preview but when I hit post, only 1 sentence of it comes up and I get a 404 page saying the rest of it can't be found, etc. I'm using Mozilla 1.4 on Windows XP but I tried it in IE6 and the same thing happened. What am I doing wrong?
posted by Lynsey on Jan 10, 2004 - 7 comments

Page: 1 2