25 posts tagged with fixed and html.
Displaying 1 through 25 of 25. Subscribe:

AskMe Broke as a joke

Is anyone else's AskMe page broken? [more inside]
posted by pedmands on May 10, 2008 - 42 comments

Blue meta make head spin

screenshot So, this page is a little odd... [more inside]
posted by disclaimer on Mar 5, 2008 - 38 comments

One hack Two hack Red hack Blue hack

I guess I missed the memo: when did Matt start handing out red usernames? And are other colors available? [more inside]
posted by flapjax at midnite on Jan 27, 2008 - 54 comments

Odd Display Bug?

Anyone else see a weird display bug with this comment? In both IE and Firefox, the "posted by" line (and only the posted by line) for that comment (and only that comment) is not indented at all. I'm not familiar with the Metafilter code, but when I view source it looks like all the rest of the comments.
posted by Kwine on Jul 12, 2007 - 3 comments

Please fix my HTML mistake.

I think I broke this thread with a malformed tag. Please hope me?
posted by armage on Jan 26, 2007 - 21 comments

Bad HTML in an askme question

Bad HTML here needs fixing.
posted by AmbroseChapel on Nov 30, 2006 - 1 comment

This comment looks fine in the thread but is messing up "My Comments"

This comment looks fine in the thread but is messing up "My Comments". Everything after it is in tiny-font.
posted by GuyZero on Oct 26, 2006 - 10 comments

User specific text formating in the My Favorites Tab is borked

User specific text formating in the My Favorites Tab is borked in ask.me and metatalk and perhaps elsewhere.
posted by bigmusic on Oct 25, 2006 - 7 comments

Forgot to close a link in this thread.

Oops. Forgot to close a link in this thread. Help.
posted by dead_ on Jul 25, 2006 - 2 comments

AskMe thread is seriously busted

This AskMe thread is seriously busted. It looks like somebody opened
posted by antifuse on Mar 15, 2006 - 4 comments

Formatting alert

In this post the formatting of the "posted by..." message is weird.
Using Firefox 1.5 on a Windows XP SP2 machine.
posted by matkline on Feb 28, 2006 - 8 comments

Img tags displaying

On the front page of AskMe, the img tags in swlabr's post show up as text...but inside, the links are fixed to href tags. Oh, and I'm on Safari 2.0.3.
posted by ArsncHeart on Jan 27, 2006 - 2 comments

Why is the more inside portion of my AskMe Question showing up in (small)?

Why is the more inside portion of my AskMe Question showing up in (small)?
posted by Secret Life of Gravy on Dec 20, 2005 - 13 comments

Something odd happened when I tried to post this comment

Something odd happened when I tried to post this comment. I got an error message, something about timing out. I hit back, preview and post again. And now it's a strange truncation.

Did I screw something up? Or is it just a MeFi glitch?
posted by Gucky on Jun 23, 2005 - 1 comment

AskMe hosed due to a poster's bad HTML

http://ask.metafilter.com/mefi/20292 thread is hosed due to a poster's bad HTML; please repair so that posts can continue. I already tried some closing tag fu on it, no luck. Thanks!
posted by intermod on Jun 23, 2005 - 7 comments

This thread is broken

This thread is broken, most likely by the second poster not closing an img tag or something.
posted by fenriq on Apr 29, 2005 - 9 comments

Invalid CFML construct error on front page

Invalid CFML construct error on the MeFi front page when not logged in. Happens in both IE6 and Firefox.
posted by neckro23 on Feb 23, 2005 - 3 comments

Open tag.

Open tag.
posted by eddydamascene on Aug 6, 2004 - 9 comments

FYI: I fixed a small bug this morning.

FYI: I fixed a small bug this morning. The html shortcuts were not showing up in firefox browsers but should now, and they seem to work fine on all three sites.
posted by mathowie on Feb 21, 2004 - 7 comments

This thread seems to be broken.

This thread seems to be broken. Just thought someone should know.
posted by EatenByAGrue on Nov 6, 2003 - 11 comments

One of my links is messed up.

The last link in this thread was fine on preview but not after I posted.
posted by mediareport on Jan 1, 2003 - 2 comments

Your html done broke

Huh? How'd he do that, Willis?
posted by WolfDaddy on Aug 16, 2002 - 5 comments

Broken html messing up the place.

It appears the code can be broken.
posted by geoff. on Nov 25, 2001 - 17 comments

Open I tag on the MeFi main page at thread 11612

Open I tag on the MeFi main page at thread 11612.

I thought I was just dizzy.
posted by Su on Oct 18, 2001 - 6 comments

What's up with the huuuuuge blank space?

What's up with the huuuuuge blank space between the Anthrax thread and the Ireland/sunken submarine post?
posted by Rastafari on Oct 8, 2001 - 4 comments

Page: 1