Join 3,421 readers in helping fund MetaFilter (Hide)

10 posts tagged with posting and bug. (View popular tags)
Displaying 1 through 10 of 10. Subscribe:


"Your comment appears to be blank, go back and try again."

I'm trying to post in this thread... I can preview, but when I try to post I just get "Your comment appears to be blank, go back and try again."... and I'm pretty sure my comment is not blank...
posted by russm on May 8, 2008 - 4 comments

I behaved myself, but there seem to be loopholes

Having just made an FPP, I can still get to the posting page by pasting the "post_good.mefi" link. I can also put in any user id and it still gets me into preview. I didn't dare to hit post though to see if that works, but I thought I'd point it out.
posted by goodnewsfortheinsane on Jan 12, 2006 - 16 comments

I am unable to add tags to my latest post.

I am unable to add tags to my latest post. I click on "add tags", and I am redirected to the Front Page. Safari, OSX.
posted by matteo on Dec 19, 2005 - 9 comments

Error message while trying to comment.

When trying to post a comment from XP/IE7.0b I get an error message. [MI]
posted by yeoz on Nov 10, 2005 - 8 comments

Post text not appearing in mycomments (Linux)

The Linux (R) post text doesn't appear in the new mycomments page.
posted by odinsdream on Aug 21, 2005 - 2 comments

Link date error when posting to AskMe.

Variable LINK_DATE is undefined. [more]
posted by stavrosthewonderchicken on Jun 3, 2005 - 8 comments

Not Actually More Inside

The description of the Your Question field on the AskMetaFilter post preview page has the text from the Extended Explanation (AKA more inside) field).
posted by kirkaracha on Apr 7, 2005 - 2 comments

Request to update MetaTalk posting page for IE.

Dear Matt: given that most people here use IE, when will you modernize the MetaTalk posting page? You've known for ages that anyone hitting the "Back" button to edit their post will lose everything because of IE browser settings.

When will it be as easy as the MetaFilter one? How is someone who knows no HTML supposed to post to MetaTalk with the appropriate links, bold and italic emphases and whatever?
posted by MiguelCardoso on Jun 19, 2003 - 53 comments

No posting window?

Anyone else having this problem with Mefi? When I go to 'comments', there's no posting window available and my name doesn't appear. So, I logged in, figuring that would make a difference. No luck. Nothing's changed on my end. So sad when old friends no longer recognize you. :>(
posted by martk on Jan 11, 2002 - 3 comments

Bug: IE 5.0 for Mac, text formatting commands.

I am using IE 5.0 for Mac. The text formatting commands do not appear at the bottom of the main text box. Any ideas?
posted by ParisParamus on Apr 6, 2001 - 4 comments

Page: 1