Join 3,574 readers in helping fund MetaFilter (Hide)

8 posts tagged with posting and bugs. (View popular tags)
Displaying 1 through 8 of 8. Subscribe:


Opera Mini and MeFi: Two Great Tastes That Taste Assy Together

Can't comment from Opera Mini on a Blackberry. [more inside]
posted by middleclasstool on Sep 9, 2009 - 39 comments

Firefox & AskMe problem

I can't post on AskMe - on the preview page, hitting Post just reloads the preview page. Firefox 2.0.0.1. Not seeing any error messages either.
posted by IndigoRain on Feb 13, 2007 - 11 comments

Error message while trying to comment.

When trying to post a comment from XP/IE7.0b I get an error message. [MI]
posted by yeoz on Nov 10, 2005 - 8 comments

Link date error when posting to AskMe.

Variable LINK_DATE is undefined. [more]
posted by stavrosthewonderchicken on Jun 3, 2005 - 8 comments

I can't post. :-(

I can't post. :-(

I entered my post, did a preview, and I'm ready to go. I'm at the
http://www.metafilter.com/contribute/post_preview.mefi page and
hit the POST button. It just keeps bringing me back to the same place.

I am running Opera 5.0 under Linux.
posted by chipr on Nov 3, 2001 - 5 comments

Is there a bug in the MeTa post category options?

Uh...I know I didn't post that last thread to Bugs. Can anybody else back me up on this?
Is there any way to track if it was somehow (spontaneously?) moved, Matt?
posted by Su on Oct 27, 2001 - 6 comments

You can't post a link on Opera/Linux

You can't post a link on Opera/Linux: the "Post -> Wait" button just takes you back to the preview page.
posted by holgate on Jul 23, 2001 - 5 comments

Posting goes to MeTa

Um, whoops. I think I found a bug. Click "post a comment" on the main page, and then "post a topic" on the top nav, and it goes to MetaTalk, instead of the main blog. Sorry bout that.
posted by endquote on Mar 14, 2000 - 3 comments

Page: 1