10 posts tagged with bug and mac.
Displaying 1 through 10 of 10. Subscribe:

The purple.

Make it stop. Please, pb, make it stop! [more inside]
posted by googly on Jul 2, 2012 - 72 comments

smart quotes and other characters mangled (IE, mac)

IE for Mac occasionally mangles posts with quotation marks, apostrophes, etc. For example: “Y’all must stay non-nuclear, but we’ll have as many nukes as we want. We’ll make new nukes but keep the old. And if you don’t like it, just take a good look at Iraq, because you could be next.�
posted by Miss Bitchy Pants on Jan 6, 2005 - 25 comments

CSS being killed on Mac

More than a few threads have had the css broken by tags like this:

It completely kills the stylesheet in IE5 on mac. Anyone else notice this problem? Are these tags added by the person posting, or are they part of the server side processes? I've been irked by the digression to no left margin, default font mess the page becomes because of this.
posted by Jeremy on Jun 20, 2002 - 9 comments

Can't select text in posts

Has it always been like this? In IE 5.1 for mac I am unable to select text on the FP, but I can select text on the sidebar. In Opera I have no problems. I am thinking of downgrading from 5.1 I have had many problems with it.
posted by anathema on Apr 3, 2002 - 19 comments

Has anyone else found that the javascript in the spell check button isn't mac friendly?

Has anyone else found that the javascript in the spell check button isn't mac friendly?
posted by machaus on Nov 10, 2001 - 5 comments

Can't actually POST after PREVIEW

Mac IE 5. Both the "Preview" and "Post" buttons on the link submittal are resolving post_preview.mefi today, resulting in an inabilty to actually post the link once I've verified that everything's hunky-dory.
posted by m.polo on Apr 7, 2001 - 2 comments

Bug: IE 5.0 for Mac, text formatting commands.

I am using IE 5.0 for Mac. The text formatting commands do not appear at the bottom of the main text box. Any ideas?
posted by ParisParamus on Apr 6, 2001 - 4 comments

In-thread graphics wonky in Mac Netscape

In-thread graphics always get wonky on my Mac's Netscape. In this case, it's the Amazon graphic. Not only does it cover up other text, but it doesn't let me click on it. Any chance a plan-text link can be posted?
posted by luke on Feb 6, 2001 - 3 comments

No place to post comment

I'm using IE 4.5 for the mac, and I get this strange bug whenever I hit "... comments".

It happens like this:
The first time that I come to Metafilter on a particular day, if I click on "... comments" next to a post that someoen has put up, I get the various comments, and everything is normal up until the password form. In it, there's a bunch of "" tags, and stuff like that, and instead of having the normal form to post your comment in, I get some weird error (I'd post it, but I'm not getting the error now).

I can fix the problem if I delete my "password" cookie, so I imagine it's related to that somehow. I hope you can fix it =).
posted by ookamaka on Aug 12, 2000 - 0 comments

Page display on IE 5 for Mac (June 2000)

The floating 'other blogs' palette does not work well at all in MSIE 5.0/Mac. When the home page first loads, it shows up on the left side of the page, obliterating much of the text of the links. Only when the page is finished loading does it move to its proper place on the right side.

Then, when paging up and down, the palette only draws down to about halfway through the "kottke" link. Yuck.
posted by aaron on Jun 3, 2000 - 1 comment

Page: 1