18 posts tagged with error and fixed.
Displaying 1 through 18 of 18. Subscribe:

Please fix my HTML mistake.

I think I broke this thread with a malformed tag. Please hope me?
posted by armage on Jan 26, 2007 - 21 comments

Member count error on the front page.

Am I the only one who sees "Connection Timeout" in the place where the number of members should be listed on the front page of MeFi?
posted by liquorice on Jan 15, 2007 - 8 comments

DNS weirdness.

Metafilter's DNS is broken. (More inside.)
posted by mendel on Aug 2, 2006 - 18 comments

Cold Fusion error on MeFi and AskMe.

Ask and main Mefi both reporting " Invalid CFML construct found on line 55 at column 35." on every page I try which is interfering with my late night mefi fix!
posted by prentiz on Jul 17, 2006 - 2 comments

Made a mistake in one of my links.

Matt or Jess, small glitch in my post....
posted by wheelieman on May 1, 2006 - 3 comments

My Comments page is missing all of the carriage returns.

Linefeeds/Carriage returns in My Comments missing? Same in both Firefox 1.5.0.1 and IE 6. I'm not talking about breaks between comments, but within comments.
posted by poppo on Mar 15, 2006 - 5 comments

Botched HTML formatting

The formatting in my answer here http://ask.metafilter.com/mefi/31513#493995
has messed up a bit - I am guessing it's because I used a less-than symbol in the text.
posted by handee on Jan 26, 2006 - 1 comment

I'm not able to add latitude and longitude on my profile.

I cannot add latitude/longitude to my userpage. More inside.
posted by matteo on Dec 28, 2005 - 5 comments

Forbidden bug

Trying to comment here gets me:

Forbidden - You don't have permission to access /contribute/post_comment_preview.cfm on this server.
posted by mendel on Jul 28, 2005 - 1 comment

Bug: Cold Fusion Error in AskMe

Cold Fusion Error when accessing AskMetafilter. [more inside]
posted by karmaville on Jul 14, 2005 - 4 comments

Link date error when posting to AskMe.

Variable LINK_DATE is undefined. [more]
posted by stavrosthewonderchicken on Jun 3, 2005 - 8 comments

Cold Fusion busted again

Cold Fusion error on this thread.
posted by dobbs on Apr 22, 2005 - 2 comments

Adding tags to my old thread caused a mess.

I made my old thread unhappy when adding tags. Not sure how that happened.
posted by falconred on Jan 24, 2005 - 1 comment

Open tag.

Open tag.
posted by eddydamascene on Aug 6, 2004 - 9 comments

ColdFusion error in this old thread.

ColdFusion error in this old thread.
posted by gleuschk on Mar 2, 2004 - 1 comment

Who can I email to edit my link?

Who's a trusted user? I need someone to edit my link here from "http://www.metafilter.com/www.agsfb.com" to "www.agsfb.com"
i tried looking all over mefi to see if i could find anyone to contact instead of posting here first...thanks
posted by car_bomb on Apr 1, 2003 - 36 comments

One of my links is messed up.

The last link in this thread was fine on preview but not after I posted.
posted by mediareport on Jan 1, 2003 - 2 comments

Broken html messing up the place.

It appears the code can be broken.
posted by geoff. on Nov 25, 2001 - 17 comments

Page: 1