Join 3,523 readers in helping fund MetaFilter (Hide)

Tags:

It's baaaack
July 11, 2009 5:28 AM   Subscribe

Hay! That weird bar is back. Now on all pages.
posted by Thorzdad to MetaFilter-Related at 5:28 AM (17 comments total)

The explanation is here. Short version: blame the t-shirts.
posted by bcwinters at 5:37 AM on July 11, 2009


No it's not!
posted by Eideteker at 6:52 AM on July 11, 2009


That's not an explanation. My screen is 1600 pixels across and my browser is maximized; there is no way the header bar comes close to needing to scroll and yet I still have this stupid scroll bar on every page.
posted by Rhomboid at 6:53 AM on July 11, 2009


The shop link in the header and the new t-shirt image in the footer are the only changes we've made recently, so I'm pretty sure those are the culprits. I believe this is a Firefox 2 issue, and probably something FireFox 2 folks will have to live with while we have the t-shirt shop open. Sorry about that.
posted by pb (staff) at 7:50 AM on July 11, 2009


Different weirdness here -- the sidebar in MetaTalk isn't sticking to the right side, past about 900 pixels.

It's sticking fine on the blue, and in MeTa threads -- just the main Metatalk page, in Safari 4. firefox 3 is fine. Mac 10.5.7.
posted by Devils Rancher at 8:40 AM on July 11, 2009


Same here with Chrome; must be a WebKit thing.
posted by teraflop at 9:52 AM on July 11, 2009


Same here, Safari 4 on 10.5.
posted by cj_ at 12:32 PM on July 11, 2009


can't we talk about sometihng else?
posted by infini at 12:59 PM on July 11, 2009


No, not when us mac users are having a problem. This is serious business.
posted by cj_ at 1:48 PM on July 11, 2009


Yup my sidebar in MetaTalk is all silly too.
posted by ageispolis at 2:16 PM on July 11, 2009


Can I piggyback on your bug report please?

'Twould be good if Buy a Shirt and the cute t-shirt graphic were laid out on the blue the same way they are on the rest of the site, where they look quite nice. The blue's version looks a bit off centre.
posted by By The Grace of God at 5:33 PM on July 11, 2009


I don't have that problem, but I do have the AM/PM from the timestamp in the header waaaaaay over next to or on top of the >> search button.
posted by paisley henosis at 9:49 PM on July 11, 2009


And now it's gone again. *shrug*
posted by Rhomboid at 10:55 PM on July 11, 2009


My MetaFilter browsing experience is disturbingly flawless. I feel like I'm missing out.
posted by brundlefly at 11:05 AM on July 12, 2009 [2 favorites]


I'm hereby turning this into the Recent Bug Report thread, because I don't feel like posting a new thread. On the Recent Activity/My Contacts page, the MetaFilter logo is all skinny-like. What gives?
posted by shakespeherian at 11:56 AM on July 12, 2009


It's text, not an image. Don't ask me why.
posted by empath at 8:26 AM on July 13, 2009


Uh, check, that, all the logo's are text.. huh.. different font on that page, though.
posted by empath at 8:27 AM on July 13, 2009


« Older METAFILTER SHIRTS ARE HERE! ME...  |  If anyone here uses, or is loo... Newer »

You are not logged in, either login or create an account to post comments