The page is still loading, please wait to add favorites. December 18, 2009 7:31 AM   Subscribe

"The page is still loading, please wait to add favorites."

Although the page seems to be completely loaded I get the above alert when I try to favorite. I get a similar one when I try to flag.

This is in Chrome, 3.0.195.38, XP. IE and FF work fine. I think this is a recent change because, you know, I've flagged and faved without issue in the past.

I've logged in/out, cleared cookies, cache and preferences.
posted by dirtdirt to Bugs at 7:31 AM (18 comments total) 1 user marked this as a favorite

I just tried to break the site by refreshing and favoriting/unfavoriting dozens of times and everything checks out ok...
posted by Burhanistan at 7:38 AM on December 18, 2009


I'd favorite you for the effort but I can't.
posted by dirtdirt at 7:41 AM on December 18, 2009


It means it hasn't loaded the prototype javascript library.
posted by smackfu at 7:51 AM on December 18, 2009


Yep, smackfu has it. Sounds like prototype isn't loading for you. Try clicking this link. You should see a bunch of JavaScript. If you can't get to this page, that means the Prototype library can't load for you for some reason. Once that page loads for you favorites should work again.
posted by pb (staff) at 7:53 AM on December 18, 2009


Keep tehloki away from that Chrome!
posted by cjorgensen at 8:09 AM on December 18, 2009


Hmph. I see the JavaScript page, still cannot fave/flag.
posted by dirtdirt at 8:40 AM on December 18, 2009


Maybe you're not clicking hard enough. Click harder!
posted by Plutor at 8:43 AM on December 18, 2009 [8 favorites]


I've been rewatching Star Wars the last couple of days and read smakfu's comment as "jawascript" instead of javascript. You know, like the written language of the Jawas on Tatooine. That is all.
posted by phunniemee at 8:47 AM on December 18, 2009 [1 favorite]


Just tried things out with that exact version of Chrome on XP and everything is checking out ok. I'm surprised loading the library directly didn't clear it up for you, sorry about that. I'm guessing this is some sort of network issue that will resolve itself eventually, but it sounds like you'll need to use FF or IE in the meantime.
posted by pb (staff) at 8:49 AM on December 18, 2009


I've been rewatching Star Wars the last couple of days and read smakfu's comment as "jawascript" instead of javascript.

And funnily enough, Indonesians pronounce "Java" as "Jawa" (though it's not as puckered a W sound as in English, more the folded V pronunciation common to many Sanskrit derived languages).
posted by Burhanistan at 8:52 AM on December 18, 2009


I'm guessing this is some sort of network issue that will resolve itself eventually,

Ok, thanks for checking it out for me.

but it sounds like you'll need to use FF or IE in the meantime.

Woah, woah woah WOAH. Let's be reasonable!
posted by dirtdirt at 9:12 AM on December 18, 2009


I use FF and periodically have the same problem. Closing down Firefox and reopening it tends to fix the problem usually, though not always. It makes me sad to think of all the favorites I haven't been able to mark. (It should make Ironmouth sad too, he's made lots of comments I wasn't able to favorite at the time of reading.)
posted by bearwife at 11:07 AM on December 18, 2009


At pb's request I've switched back to Internet Explorer 3.0 and have gone blind.
posted by blue_beetle at 11:38 AM on December 18, 2009 [1 favorite]


I had that problem too. It stopped when I changed the permissions in the NoScript plugin.
posted by electroboy at 11:58 AM on December 18, 2009


Wow wow WOW! It's working again! And I didn't do anything!
posted by dirtdirt at 12:14 PM on December 18, 2009


Wow wow WOW! It's working again! And I didn't do anything!

I fixed it when you got up to go to the can. That'll be $50. I prefer cash, but if you've already got the check made out....
posted by electroboy at 12:20 PM on December 18, 2009 [1 favorite]


Yeah, but when you think about it man, like, does a page ever really stop loading? *exhale*
posted by Rhomboid at 5:06 PM on December 18, 2009


I get that when I have AdBlock turned on. I usually just turn it off and refresh and it works again.
posted by EmpressCallipygos at 7:26 PM on December 18, 2009 [1 favorite]


« Older Loophole is to strong a word   |   Can we have a Fuzzy Favorites option Newer »

You are not logged in, either login or create an account to post comments