18 posts tagged with bug and firefox.
Displaying 1 through 18 of 18. Subscribe:

Twisted pair

Ctrl-shift-t collision in Firefox. [more inside]
posted by Eideteker on Aug 22, 2008 - 18 comments

Can't get in to Metafilter with Firefox

I can't log in with Firefox, Safari's working just fine. Following Jessamyn's suggestions I deleted cookies & disabled greasemonkey, but just get directed back to MeFi homepage as not logged in. Anyone else having trouble? Anyone solved it? [more inside]
posted by tula on Apr 2, 2008 - 19 comments

New Search Box on Blue / Horizontal Scroll Bar

The "Google Custom Search" box on the blue is causing a horizontal scroll bar to appear in Firefox/Windows. The input box is just too darn large. I'd guess 100 pixels or so too wide?
posted by maxwelton on Aug 22, 2007 - 11 comments

bug: can't submit an AskMe question

bug: can't submit an AskMe question. The final "post" button just reloads the page, like the "preview" button. Firefox 2.0.0.1.
posted by scarabic on Feb 9, 2007 - 1 comment

Bug on my AskMe answers page?

Wondering if it's just me, or a bug: go to my answers on AskMeFi. Scroll down to the first answer, "comment posted at 11:35 AM CST on May-21-06", that is beneath the question, "I believe that another tenant has place an air "freshener" in the hallway out side of our apartments in violation of their lease. I want it removed. What should I do?".

When I click on this, my copy of Firefox goes a little bugshit. I can click on the tabs, but the actual display in the screen doesn't change at all, and a lot of the interface elements become unresponsive. I have to quit (not force quit, the menus are still accessible). I'm using Firefox v1.5.0.4 for Mac OS X, using the Whitehart-NC theme.
posted by WCityMike on Jul 4, 2006 - 26 comments

High-comment threads freeze in Firefox

If I'm not logged in, this thread--and others like it with a high post count--freeze Firefox midway through loading the page. But if I'm logged in, no problems. Has anyone else experienced this?
posted by fandango_matt on Mar 27, 2006 - 28 comments

Flags seem broken wiht FF 1.0.4

Flags aren't redirecting back to the thread (at least for me).
Firefox 1.0.4 (OSX)

(It's probably a simple fix, but it does mean that all those entertaining MeTa callouts and meetups that I had planned will have to wait until at least next week. You're all on notice).
posted by klangklangston on Mar 20, 2006 - 2 comments

Why is Metafilter "taking a massage" in Firefox?

Why is Metafilter "taking a massage" when I try to view the page on Firefox, but works perfectly fine when I view it in Internet Explorer? I should add that before this morning, Metafilter always worked fine in Firefox. And, despite MeFi's problems, AskMe and MeTa are working fine in Firefox right now.
posted by Effigy2000 on Feb 14, 2006 - 8 comments

Bug when posting an FPP

Unable to post a FPP, I had to try several times. Firefox 1.5, Windows 2000. Error message inside.
posted by matteo on Feb 7, 2006 - 11 comments

MetaTalk Formatting

Padding (?) on the top-right "MetaTalk" link makes a horizontal scroll bar appear on-click (screenshot). Seems to only happen in Firefox (1.5 on a Windows XP Home SP2 machine). This is totally the end of the world.
posted by tpl1212 on Dec 6, 2005 - 4 comments

tag+tag browsing in Ask Metafilter is returning unhelpful results

tag+tag browsing in Ask Metafilter is returning unhelpful results. A blank result is returned even if I click on the + off a single tag's page. WinXP/FireFox/Metafilthy.
posted by Mitheral on Nov 14, 2005 - 7 comments

Crazyness in firefox, odd redirects from askMe

Crazyness in firefox, odd redirects from askMe. [more inside]
posted by ozomatli on Nov 9, 2005 - 15 comments

Ghost in the machine.

Ghost in the machine. I left my machine with Firefox 1.06 (with Metafilthy installed) logged in to this Metafilter thread for about 4 hours. When I returned this comment from all-seeing eye dog was in the comment box and I was logged out. So I couldn't post it, but it was a little confusing.
I suppose this could be a Metafilthy issue, a Firefox issue or something else again. Apologies if this is not the first time that someone has posted this bug. I didn't know what to search for to check.
posted by asok on Oct 13, 2005 - 10 comments

Ginormous letters from broken comment

Uh, this comment has broken the thread. Ginormous letters are partially obscuring other comments.

Windows box, XP home ed, Firefox: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.10) Gecko/20050716 Firefox/1.0.6

Semi-broken in latest version of IE; the text in quesiton is much smaller, but partially obscures the username/post time.
posted by dirtynumbangelboy on Sep 15, 2005 - 1 comment

I am TOO logged in. The thread has been taken out.

When viewing a deleted thread (While logged in) I see a bit at the bottom that says "You are not currently logged in. Log in or create a new account."

I can confrim that this is happening in every thread that is currently missing off of the front page.

Firefox 1.0, WinXP, &c.
posted by ChrisR on Feb 15, 2005 - 9 comments

Broken Posts: add them here.

Broken Posts: add them here. I also found a couple of threads that went wonky after adding keywords (1, 2). If anyone else has any nasties, we might as well batch them here.
posted by taz on Jan 24, 2005 - 7 comments

Mefi coldfusion error

When I try to get onto mefi or any of its subsidiaries I get this coldfusion error.

This only happens in Firefox. I'm posting this with IE.
posted by Evstar on Aug 2, 2004 - 5 comments

are you going to log in? huh huh huh?

I'm using Firefox on Windows XP, and I just tried to go to MeFi and then here to MeTa, and it kept pestering me to login. When did THAT happen? Or, as I'm guessing, is this a bug?
posted by taumeson on Jul 30, 2004 - 2 comments

Page: 1