10 posts tagged with bug and link.
Displaying 1 through 10 of 10. Subscribe:

Bug in just one FPP.

"Protection from the Atomic Bomb" doesn't display a link anywhere in the text of the post (for me). The rest of the page is fine. What happened? [more inside]
posted by Kronos_to_Earth on May 7, 2008 - 36 comments

Yay! Strippers!

In my favorite posts/favorite comments page, the links inside my favorites posts are retained, while the links inside my favorite comments are stripped out and rendered as plain text.
posted by phaedon on Mar 30, 2007 - 10 comments

I post a link and use the little "link" box

Could someone tell me why, when - in a comment - I post a link and use the little "link" box, it doesn't work?
posted by onegreeneye on Feb 18, 2006 - 5 comments

Is this because I'm new?

Help! I can't set up links within my comments. Beneath the comment box I only have Preview and Spellcheck: no link button, no bold, no italics. Is this because I'm new? I sure would like to be able to link to things to, you know, back up my comments. Thanks for your help!
posted by Fuzzy Monster on Nov 22, 2004 - 22 comments

Am I the only one getting this error?

Does anyone else get a "No Harddisk in Drive" error in Mozilla when you try to follow the main link in this thread? I don't get that error on the other link in the post, or any of the other links on the blue.
posted by headspace on Oct 2, 2004 - 2 comments

mathowie disappears link from FPP

Odd. The link in this thread's post just vanished. I know it was there because I linked it (a yahoo news piece) to read it and now it's gone.
posted by eyeballkid on Dec 20, 2001 - 8 comments

Bug: comment links send me back to the top

when i try to jump to someone's specific comment in a MeTa thread, it sends me to the top of the page. [example inside]
posted by rorycberger on Nov 14, 2001 - 6 comments

Reformatting breaking links

links in comments are getting busted.
posted by moz on Nov 7, 2001 - 21 comments

Error with the MeFi scholarship link in Opera.

Opera5 shows the "MetaFilter college scholarship" as an off yellow link but it's not clickable. After a quick glance at the HTML it seems Opera doesn't like the negative value, "margin-top:-20px". It looks like there's an unclosed DIV tag around that area too, well, maybe.
posted by holloway on Apr 16, 2001 - 7 comments

Links not linking

Not sure if this is a bug, but on some posts the links aren't showing up for me, both on the home page and on the detail. (IE 5.50)
posted by accountingboy on Mar 21, 2001 - 6 comments

Page: 1