8 posts tagged with display and askme.
Displaying 1 through 8 of 8. Subscribe:

Rehash

This is what I see visiting AskMe. Attempting to log in returns a Forbidden error page. What up?
posted by Evstar on Aug 21, 2007 - 8 comments

Best answer not highlighted?

This question is listed as having a best answer, but no answer is highlighted.
posted by greatgefilte on Jun 7, 2007 - 76 comments

This question has a "best answer" checkmark, but no best answer inside.

This question has a "best answer" checkmark, but no best answer inside.
posted by goosestepping poxi! on Jul 10, 2006 - 19 comments

Askme broken

This AskMe is showing up like this for me. Clicking reload didn't seem to fix it.
posted by I Love Tacos on Nov 23, 2005 - 11 comments

code display feature for askme

"Code" feature for ask.mefa? Not particular important or anything, but I've seen this a few times -- any attempt to post code into ask.mefi means that it'll lose its formatting.
posted by ph00dz on Sep 17, 2005 - 12 comments

Something's odd with my question thread.

Something's odd with my question thread. Here's what the bottom of the page looks like in Safari and Firefox. I reset Safari and I'm still getting the same thing.
posted by ArsncHeart on May 13, 2005 - 6 comments

Display problem in Safari 1.3

In Safari 1.3 the background of the top nav panel on AskMe is in MeTa grey rather than green.
posted by bonaldi on Apr 16, 2005 - 25 comments

AskMe moves too quickly

I know that the duration of a question's stay on the AskMe front page has been discussed here before, but at the moment there have been 45 (give or take) questions asked today, and only the most recent 25 are displayed. Perhaps the front page should display at least all of a given days questions, even if they are more than 25?

Also, on the AskMe front page, anonymous questions are posted by anonymous, and on the archive pages they're posted by Anonymous Ask Metafilter.
posted by kenko on Oct 13, 2004 - 21 comments

Page: 1