10 posts tagged with bugs and resolved. (View popular tags)
Displaying 1 through 10 of 10. Subscribe:


Non-poster seeing "add tag" on MeFi posts?

Non-poster seeing "add tag" on MeFi posts? [more inside]
posted by John Kenneth Fisher on Dec 28, 2007 - 20 comments

Bug: contributions by userx that were saved as favorites

Problems on "contributions by userx that were saved as favorites by other members" pages: example
1) New favorites (such as today's) are not being added to this page.
2) Clicking on "next page" just reloads the same page even though the url lists it as page 2. Page progression is fubared.
posted by madamjujujive on Nov 20, 2006 - 9 comments

Weird Favorite Behavior?

Couple of issues here. I just accidentally marked a post as a favorite (stupid new mouse). Could the "favorited" confirmation page include a link to my favorites management list, or better yet, an undo? Also, from this this favorited confirmation page, the "Return to post" link is broken.
posted by brownpau on Jul 18, 2006 - 15 comments

View my threads not working for anyone else?

View my threads not working for anyone else? Just on the Metafilter feed; AskMe and MeTa working fine. I keep getting a CFQUERY error & a timeout.
posted by Civil_Disobedient on May 15, 2005 - 4 comments

"Add tags to this post" link not as described

On the page which shows me my FPP in the blue, I see a "add tags to this post?" link for each post. But when I click on that link, even though it's a different URL than the usual link to the post (http://www.metafilter.com/comments_active.mefi/nnnnn rather than http://www.metafilter.com/mefi/nnnnn), it looks the same as the usual thread page, with nowhere to add additional tags.
posted by DevilsAdvocate on Mar 7, 2005 - 7 comments

CFHTTP and CFML errors

This thread is giving me errors.
posted by betaray on May 2, 2003 - 7 comments

Three of four browsers agree, Mefi is broken.

Right now I need Netscape Navigator 4 to view Mefi correctly. In IE, Opera and Netscape 6, teh last words on the page are " of his recent cranial bleeding.". Maybe it's just me but I doubt it.
posted by Baud on Mar 15, 2002 - 10 comments

Bug: comment links send me back to the top

when i try to jump to someone's specific comment in a MeTa thread, it sends me to the top of the page. [example inside]
posted by rorycberger on Nov 14, 2001 - 6 comments

netscape dislikes the sideblog.

the sideblog doesn't show up on netscape (more inside)
posted by rorycberger on Oct 23, 2001 - 10 comments

"Connection failure members" bug

Hullo Matt, we have a minor bug:

When I load MeFi, instead of being told how many members there are, I instead get: "Connection failure members".

Is this an M2K bug? :-)
posted by Avogadro on Nov 2, 2000 - 3 comments

Page: 1