New answer counts missing in AskMe intermittently. January 28, 2009 2:01 PM   Subscribe

New answer counts missing in AskMe intermittently.

I see "There have been 14 new questions and 189 answers posted since your last visit", but I don't see any lovely white new answer counts next to threads on the AskMe main page.

Or rather, sometimes I do, sometimes I don't. Mostly not.

I first noticed it this morning (or "this evening" in a US time zone, I suppose).
posted by i_am_joe's_spleen to Bugs at 2:01 PM (11 comments total)

Yep, confirmed. For now if you reload the page the new answer counts should be there.
posted by pb (staff) at 2:06 PM on January 28, 2009


ok, new answer counts should be working on first page load now.
posted by pb (staff) at 2:13 PM on January 28, 2009


Yeah, uh, my fence is in kind rough shape and I could use some new windows.

*hopes*
posted by ODiV at 2:18 PM on January 28, 2009 [1 favorite]


pb: works for me now. Thanks.
posted by i_am_joe's_spleen at 2:36 PM on January 28, 2009


I could use some new windows.

GET A MAC
posted by cortex (staff) at 3:39 PM on January 28, 2009 [1 favorite]


Is anyone else thinking that pb's seriously already looked into getting standup lifesized glamour portraits of the mods for the 10th anniversary Metafilter party?
posted by Pronoiac at 5:07 PM on January 28, 2009


pb: works for me now. Thanks.

No, no! pb works for me now! Bwah ha ha ha! With his powers under my control I shall take over THE WORLD!
posted by Rock Steady at 8:30 PM on January 28, 2009


Not RealDolls of the mods? Piker.
posted by ROU_Xenophobe at 8:31 PM on January 28, 2009


Just so I'm not starting a whole new thread -

It looks like the "Remove from Activity" link on the Recent Activity page doesn't work.
FF 3.0.5, Vista.
posted by niles at 1:25 PM on January 29, 2009


Thanks, niles, Remove should be working now.
posted by pb (staff) at 2:30 PM on January 29, 2009


Awesome. Thanks much.
posted by niles at 5:01 PM on January 29, 2009


« Older Is the jewish capenter your superior...ooh bad...   |   How to find old AskMeFi answers? Newer »

You are not logged in, either login or create an account to post comments