12 posts tagged with bug and profile.
Displaying 1 through 12 of 12. Subscribe:

Quick! Stomp it!

Bug report: I updated my profile, and it reset my status to Single. [more inside]
posted by owtytrof on Jan 26, 2009 - 37 comments

Why is my favourite count wrong?

My user profile page shows I have one favourite, yet when I click to see what it is, I see a page that tells me I have no favourites (which is correct, as I don't use that feature). What's the dealio? Anyone else seeing an incorrect count on their profile page?
posted by Mikey-San on Feb 11, 2008 - 5 comments

Favorites Miscounting Bug

The Favorited By Others tally on the user profile page seems to include comments which were later deleted, and are not viewable through the hyperlink. One would expect direct correspondence between number and linked page.
posted by The Confessor on Aug 10, 2007 - 17 comments

I'm not able to add latitude and longitude on my profile.

I cannot add latitude/longitude to my userpage. More inside.
posted by matteo on Dec 28, 2005 - 5 comments

Error on preference saving

Can't save Preferences unless "Show email on profile page?" is checked; get error "Element USER_EMAIL_PREF is undefined in FORM."
posted by staggernation on Dec 7, 2005 - 3 comments

unexpected error

Clicking on the number of comments in my profile brings up this (and I doubt I'm the only one):

The web site you are accessing has experienced an unexpected error.
Please contact the website administrator.

Consider yourself contacted!
posted by Eideteker on Oct 22, 2005 - 2 comments

My profile seems to think my zipcode doesn't exist.

For some reason in my profile, where it is supposed to say "xx MetaFilter users near this user:" I get "no zip found in the db". I found that strange, as I live in a suburb of DC, but shrugged it off as everyone else living in the cooler parts of town. However, when I got bored and looked into it, I'm 26.87 miles from darksquirrel. Yet darksquirrel is 29.78 miles from jenny18 and they show up in each other's zipcode list. Is this a bug, or have I uncovered the fact that my neighborhood has been blackballed by MeFi?
posted by forforf on Oct 17, 2005 - 18 comments

Comment count does not match actual comments

3067 != 3202 ; 443 != 471 ; 426 != 432 ; but 11 == 11. An old user thing? Or a massive cover-up? Follow the money!
posted by orthogonality on Mar 17, 2005 - 26 comments

New window not wanted

Clicking on "Metafilter" on my userpage ("X comments to Metafilter") opens the site in a new window.
posted by rushmc on Jan 21, 2003 - 4 comments

links to metatalk from profile are not working

links to metatalk comments and threads posted from user profile pages don't work (links to metafilter comments and threads posted work fine). or, at least this is the case in ie5, macos9.
posted by mlang on Jul 17, 2002 - 2 comments

Bug: You aint' all th@

minor bug: The @ in an email address shows as a url encoded %40 in a user's profile page. The link works okay, it just looks weird.
posted by lagado on Oct 15, 2000 - 1 comment

I can't get user info when I'm previewing a comment

I can't get user info when I'm previewing a comment. After I enter a comment and hit preview, I've tried twice (2 different threads) to click on a users name (opening the link in a new window) and both times I got a 404 Error. The URL I end up trying to use looks like this http://www.metafilter.com/contribute/user.cfm?user_ID=993
posted by sudama on Jun 29, 2000 - 1 comment

Page: 1