Quick! Stomp it! January 26, 2009 7:02 PM   Subscribe

Bug report: I updated my profile, and it reset my status to Single.

I'm on Windows Server 2008(64-bit edition), running Firefox 3.0.5. I tried multiple times to set it to Taken. I logged out, killed all cookies, restarted the browser, logged back in, and tried again. Still stays as Single.
posted by owtytrof to Bugs at 7:02 PM (37 comments total) 1 user marked this as a favorite

Metafilter knows something you don't.
posted by klangklangston at 7:07 PM on January 26, 2009 [15 favorites]


Thanks for letting us know, it should be working now.
posted by pb (staff) at 7:11 PM on January 26, 2009


Obviously your wife/girlfriend is more honest with Metafilter than she is with you (which probably helps explain why she decided to break off in the first place). This is just Mefi's way of breaking the news to you gently.

Also: she gets half your favorites now.
posted by Rhaomi at 7:12 PM on January 26, 2009 [2 favorites]


Print this thread out and show it to your profile edit form.
posted by Fiasco da Gama at 7:14 PM on January 26, 2009 [4 favorites]


Thanks, pb, all is back as it should be!
posted by owtytrof at 7:16 PM on January 26, 2009


See what all the DTMFA over on Ask did to the core of MeFi?
posted by klangklangston at 7:20 PM on January 26, 2009


Thanks for letting us know, it should be working now.
posted by pb at 9:11 PM on January 26 [+] [!]


OMG, pb can now patch up your relationships!
posted by nanojath at 7:46 PM on January 26, 2009 [9 favorites]


OMG, pb can now patch up your relationships!

You can't fix a festering cancerous amputation with a band-aid! It's like when you really really hate somebody, but then you go ahead and have a kid together anyway.
posted by turgid dahlia at 8:05 PM on January 26, 2009


"You can't fix a festering cancerous amputation with a band-aid!"

He wouldn't do it with ColdFusion, at least.
posted by klangklangston at 8:22 PM on January 26, 2009


Metafilter has also packed up your office and returned your ID badge to security.
posted by electroboy at 8:27 PM on January 26, 2009


Metafilter drank my milkshake, rode my bicycle, waxed my floor, and topped my dessert!
posted by blue_beetle at 8:31 PM on January 26, 2009 [2 favorites]


Metafilter single-served my catchphrase!
posted by klangklangston at 8:49 PM on January 26, 2009


That's not a bug, that's a feature.
posted by Sailormom at 9:10 PM on January 26, 2009


klangklangston: See what all the DTMFA over on Ask did to the core of MeFi?

It thinks it means Dump The MetaFilter Already. How could it tell the difference, it's just a dumb machine! Of course it began to hate, hate us all!
posted by Kattullus at 9:32 PM on January 26, 2009


Patch? *sigh* Get with the program, guys. He's obviously going to roll back to a previous version. You ... did ... have that relationship in Git, right?
posted by spaceman_spiff at 9:54 PM on January 26, 2009


It's not you, it's MeFi.*

*Pun invalid anywhere it's egregiously mispronounced as Meffy.
Seriously, fuck is up with you mispronouncers?

posted by Alvy Ampersand at 10:47 PM on January 26, 2009 [1 favorite]


You know who else was single?
posted by Blazecock Pileon at 10:55 PM on January 26, 2009


Is it better to make a new Metatalk post for a different bug? Or, since there's likely to be a few problems in the wake of the attack, is it better to make this the "bugs" thread?

Because I haven't been able to read AskMe comments since the site came back online when using FireFox (3.0.5), although I can with Safari (3.1.2).

(am using a Mac, OSX 10.4.11, if it helps).
posted by kisch mokusch at 11:32 PM on January 26, 2009


The contact form or MeFi Mailing an admin works pretty well for bug reports. You probably don't need to create a new MetaTalk thread unless it's something you think needs to be brought to everyone's attention.

What happens when you try to read AskMe comments, kisch? Do you get an error message or do you see a blank page?
posted by pb (staff) at 11:38 PM on January 26, 2009


I get a green screen with all the headers, but no question and no comments. It just hangs.
posted by kisch mokusch at 11:43 PM on January 26, 2009


I can see tags though
posted by kisch mokusch at 11:44 PM on January 26, 2009


I'm guessing it's a cookie issue for that specific browser. Try clearing all metafilter.com cookies in Firefox, restarting, and logging into the site again. We had some problems with the font family preference cookie right after we brought the site up, and I think that could be contributing here.
posted by pb (staff) at 11:46 PM on January 26, 2009


Help! I was out at the bars tonight and lost my wedding ring!

(I'm not actually married)
posted by Navelgazer at 1:36 AM on January 27, 2009


That did the trick! Thanks pb
posted by kisch mokusch at 2:31 AM on January 27, 2009


Don't feel bad. Prince Harry found out the same way.
posted by lukemeister at 5:46 AM on January 27, 2009


that was a feature-request by your fans.
that hat is awesome.
posted by krautland at 7:01 AM on January 27, 2009


a/s/l?
posted by Marisa Stole the Precious Thing at 9:24 AM on January 27, 2009


Congrats for acting swiftly, owtytrof: looks like you were right to be worried.
posted by bru at 10:53 AM on January 27, 2009


pb, just to piggyback another bug report into this thread...The Blue is dropping comments. I hit post comment and the page reloaded like normal, except my comment wasn't there. I tried again, same problem. Then I tried to 'preview'. Then metafilter.com went down. So maybe this was a function of the site about to crash, or something else.

Thank you so much for everything you do around here. You are very much appreciated.
posted by schyler523 at 11:43 AM on January 27, 2009


Ok, so now they are showing up. I'm assuming the comments went wonky right before the site crashed.
posted by schyler523 at 11:45 AM on January 27, 2009


Yep, if the server is crashing just as you're posting a comment it's possible it could time out before hitting the db. Sounds like that's what happened, sorry about the trouble.
posted by pb (staff) at 11:53 AM on January 27, 2009


Pun invalid anywhere it's egregiously mispronounced as Meffy.


...wait, how do you say it? Mee-fie, like me fi fo fum?
posted by Dormant Gorilla at 12:32 PM on January 27, 2009


My completely unscientific sampling of MeFites indicates that most people pronounce MeFi so it rhymes with "fee fie." This is clearly influenced by HiFi. Some MeFites pronounce MeFi so it rhymes with "Steffi" and I've run across "meh fih" a few times. As far as I've been able to find out everyone says "mee fight" for MeFite.
posted by Kattullus at 1:06 PM on January 27, 2009


A female Mefite in New England is known as a "muffy".
posted by lukemeister at 3:33 PM on January 27, 2009


As far as I've been able to find out everyone says "mee fight" for MeFite.

I'd always pronounced it "MEH-fight" in my head.

But then I also pronounce "memes" as "may-mays".
posted by Marisa Stole the Precious Thing at 4:21 PM on January 27, 2009


My sister pronounces "Phoebe" as "fobe". Also, it's impossible to say "misled" properly if you're reading it.

I always thought it was meh-fee, meh-fite, meh-tah. And then askme is, appropriately, the odd one out.
posted by Dormant Gorilla at 4:31 PM on January 27, 2009


Ah yeah, I pronounce MeTa as if it were the word "meta."
posted by Kattullus at 9:10 PM on January 27, 2009


« Older 37: SongSmith comes before the hack   |   Whoa Newer »

You are not logged in, either login or create an account to post comments