11 posts tagged with connection.
Displaying 1 through 11 of 11. Subscribe:

Can't access Metafilter

Suddenly I can't access metafilter.com any more. [more inside]
posted by turkeyphant on Dec 10, 2010 - 50 comments

MeFi, meet T-Mobile. T-Mobile, MeFi.

Apparently MetaFilter and my cellular internet connection aren't playing nice with each other. Is it me or is it MeFi? [more inside]
posted by Kadin2048 on Feb 17, 2009 - 33 comments

MeFi Music connection issues

I can only listen to the first few seconds of any song on MeFi music. I hit play, the first 2-3% of the song loads, and then the music cuts out. This seems to be a problem on my end, and I'm hoping someone has suggestions. [more inside]
posted by chrisamiller on Jan 8, 2008 - 12 comments

Ask MeFi Connection issue?

I've just joined MeFi as a new member, specifically for the purpose of asking a question on AskMeFi. Usually, I do this from work, and until a few days ago, I could reach AMF without a problem from work. Now, I can reach all parts of MeFi except AMF from my office. Is there some issue going on? I'm not getting the usual 'forbidden' error, I'm getting 'gateway not available', which indicates the site is not reachable. The hostname resolves, and I'm getting good ping times from it. Suggestions?
posted by Fferret on Oct 5, 2007 - 41 comments

Cockblocked

I've been getting "connection reset while page was loading" errors every time I've tried to access any of the x.metafilter.com domains for awhile now. I post this in one of the small 5-minute windows of access which have opened up over the past few days or so. Is there still work being done on the site, or is the borkage on my end? [more inside]
posted by tehloki on Aug 21, 2007 - 27 comments

RSS Feed Busted Again

RSS Feed Busted Again...

See if you can spot the subtle error in the XML Syntax:

Connection Failure

posted by AmbroseChapel on Jul 11, 2006 - 2 comments

metafilter.com Domain Name not Resolving

The metafilter.com domain name seems to be dying. It resolves if I access the internet one way, but not if I use my other connection. Here's proof it's not just me.
posted by cillit bang on Oct 2, 2005 - 7 comments

connection failure??

from looking at this thread, hoder mentioned a thread that (presumably) I made and that was deleted. I tried to go to the page in question, http://www.metafilter.com/mefi/35470, and got a "connection failure" notice. What's up wit dat, yo?
posted by bob sarabia on Nov 16, 2004 - 6 comments

connection failure instead of a thread

Bug: When trying to go to this thread, I get a connection failure instead of a thread. It happens consistently, while others work.
posted by SpecialK on Nov 10, 2004 - 6 comments

JRun

When attempting to open a thread in the blue this morning, JRun closed connection.

The nerve of JRun!
posted by moonbird on Feb 25, 2004 - 24 comments

The timeout setting is pretty low right now.

These days there's enough traffic on MeFi (which is a good thing) that it takes a while, what with interruptions and such, to get through all the new links, comments, and new comments on previously-seen threads. So Matt, could you increase the timeout setting (or make it configurable on the User Page) for deciding when to update the new comments count? Thanks!
posted by billsaysthis on Jul 16, 2003 - 7 comments

Page: 1