5 posts tagged with posts and bugs.
Displaying 1 through 5 of 5. Subscribe:

Bug in AskMe posting?

I tried to post a question in AskMe, but it wouldn't show up. When I tried to post again, it said: sorry, you already asked a question this week. Catch 22, or is there a delay in question posting that I'm not aware of?
posted by NekulturnY on Jul 15, 2005 - 304 comments

Old threads link usernames to posts, not users

Bug: old threads have the poster username linking to the thread with the same number as their usernumber. Example (working). Example (nonworking). Only in the post; the username links in comments are fine.
posted by dhartung on Jan 18, 2005 - 2 comments

Timestamps in wrong timezone

I'm logged in, but I'm still seeing timestamps in PST (I'm in EST, and my customize page still says that.)

(Win2K/IE6)...and at work so there may be firewall issues.)
posted by Vidiot on Jun 8, 2003 - 4 comments

Post opens print dialog

I know it has been discussed before, but this post's link to the light version does something different: it brings up the print dialog [ie 6/xp and moz 1.0/xp]. I'd prefer the regular version to a page that decides to open the printer dialog for me.
posted by birdherder on Sep 2, 2002 - 4 comments

Is there a bug in the MeTa post category options?

Uh...I know I didn't post that last thread to Bugs. Can anybody else back me up on this?
Is there any way to track if it was somehow (spontaneously?) moved, Matt?
posted by Su on Oct 27, 2001 - 6 comments

Page: 1