6 posts tagged with server and bugs.
Displaying 1 through 6 of 6. Subscribe:

DNS weirdness.

Metafilter's DNS is broken. (More inside.)
posted by mendel on Aug 2, 2006 - 18 comments

Are we still getting hit by DoS attacks?

Is Metafilter still getting hammered a la this thread? I notice that just about every day this week, I have been unable to reach mefi at all in the morning time (GMT, say 8am till roughly 11 or noon). I thought it might just be my net connection at work, but my home connection has the same issues whenever it appears to be down.

Are we just undergoing backups or some-such thing at this time? Or does Ireland just disconnect from MeFi every morning for some reason? :)
posted by antifuse on Feb 17, 2006 - 10 comments

Why does talespin.net have the same DNS as MetaFilter?

talespin.net = MetaFilter? Weird.
posted by soundofsuburbia on Sep 5, 2004 - 15 comments

Trouble loading the front page, and being redirected.

I tried to load up metafilter earlier and it was taking a while. I noticed at the bottom of my explorer window it said something like "Opening page http://www.b4ta.com/metafilter" Then the page failed to load entirely. I'm confused.
posted by SimStupid on Apr 9, 2003 - 12 comments

Can't access the front page.

Here's a weird one. I can't view the front page. (More inside)
posted by mr_crash_davis on May 8, 2002 - 24 comments

"Connection failure members" bug

Hullo Matt, we have a minor bug:

When I load MeFi, instead of being told how many members there are, I instead get: "Connection failure members".

Is this an M2K bug? :-)
posted by Avogadro on Nov 2, 2000 - 3 comments

Page: 1