31 posts tagged with mac.
Displaying 1 through 31 of 31. Subscribe:

Immediate derail material

This is a way that many posts about independent games tend to go, where it is almost immediately sidetracked in to a discussion about Windows vs. everything else. Part of the solution is probably to put a windows only notification on the post, and part of the solution is probably just to move on without commenting if you're a mac user.
posted by codacorolla on Oct 21, 2012 - 53 comments

The purple.

Make it stop. Please, pb, make it stop! [more inside]
posted by googly on Jul 2, 2012 - 72 comments

MeFi Music navigation issue

MeFi Music Problem? [more inside]
posted by Navelgazer on Feb 13, 2012 - 8 comments

I don't know you

Cannot log in to AskMeFi under MacOS with Firefox. Can under Safari. [more inside]
posted by megatherium on Jan 21, 2009 - 12 comments

Macs

The side-discussion about Macs here has made me curious about the % of mac users here as indicated by the mefi.com server logs. Can I get some user agent statistics?
posted by troy on Sep 6, 2008 - 75 comments

Mac Envy / Windows Envy / Eliminating Envy is a Step to Buddha-Nature

From this to this - when Windows people are left out it's justified, when Mac users are left out it's a tragedy that must be addressed. Note: tongue firmly in cheek, I know these are two different users. I'm just feeling snarky.
posted by OverlappingElvis on Jul 30, 2008 - 9 comments

Try it, see what happens

MeFi's Eternal September is nigh, what with the holidays coming and Mac market share rising. Is there anything we can/should do to head off the inevitable flood of "I just got my Mac, now what?" questions that are already asked over and over in AskMe? [more inside]
posted by mkultra on Dec 18, 2007 - 80 comments

Unable to stay logged in using Safari 2.0.3. on Mac

I can't stay logged in! I log in, click on comments and am suddenly logged out. Or I'll log in and click from, say, Metafilter to Metatalk and I'm logged out again. Am using Safari 2.0.3, have logged out then deleted cookies and have reset Safari too. Same thing keeps happening. What can I do?
posted by brautigan on Nov 21, 2006 - 5 comments

Tag feeds in Ask MeFi don't work in NetNewsWire

Tag feeds (like this one) in Ask MeFi don't work in NetNewsWire though they work in Safari. Can anyone duplicate this or offer me a solution?
posted by Mo Nickels on Jul 26, 2006 - 9 comments

Thread crashing Firefox on Mac

I've tried clicking on this thread four or five times using firefox on mac. Every time it borks everything - it doesn't crash, but it becomes totally non-responsive (cannot change tabs, even). Is there something evil in there, or is this just one of those things?
posted by absalom on Jul 18, 2006 - 14 comments

Out-of-context links

hay uh what?
posted by rxrfrx on Jan 11, 2006 - 39 comments

Mac vs. PC flamewars - stop it already

Is there any way to curb the Mac vs. PC flamewars that always seem to erupt when there's a Mac-related FPP? I point to this versus this on today's front page, which makes the blue seem like sort of geek Hatfield/McCoy thing. Should we just ignore it until it goes away? Is there a solution at all? (This is my first MeTa post, and I didn't get far with the search function, so many apologies if this is an unanswerable question or has been thoroughly covered in the past.)
posted by hifiparasol on Aug 2, 2005 - 64 comments

MeFi RSS Dashboard plug-in

I've written MetaDash, a Dashboard plug-in that is an RSS reader for MetaFilter and Ask MetaFilter. I'd like to ask Mac OS X 10.4 users for your comments and suggestions for improvement...
posted by Rothko on Jun 28, 2005 - 31 comments

Where's the line on product-related content?

MetaShillter: there's never been a deficit of accusations regarding the use of MeFi to push product. Many legitimate Best o' the Web posts contain product-related content. While it's clearly contra-Matt if you profit from a post, where's the fine line?
posted by cosmonik on Jan 11, 2005 - 51 comments

smart quotes and other characters mangled (IE, mac)

IE for Mac occasionally mangles posts with quotation marks, apostrophes, etc. For example: “Y’all must stay non-nuclear, but we’ll have as many nukes as we want. We’ll make new nukes but keep the old. And if you don’t like it, just take a good look at Iraq, because you could be next.�
posted by Miss Bitchy Pants on Jan 6, 2005 - 25 comments

The HTML toolbox doesn't work! How can I post a link?

I can't post links within a thread on any of the Meta sites. I've seen how the text tools box appears under the comments box when using a PC at work. I'm using Explorer on a Mac running OS 8.6. Any ideas on how I can rectify this?
posted by floanna on Oct 2, 2004 - 16 comments

Do we HAVE to post about the new macs? it is tradition!

This progression of posts is just too bizarre.
posted by mkultra on Sep 1, 2004 - 23 comments

Why does the "white" template load slowly using IE on Mac OS9 or X?

The white (ie the blue with the white option set) takes an age to display for me using IE on Mac OS 9 or X; far slower than it used to be. The status bar usually reads something about loading javascript/comments.js and activespell.js (IIRC) while I'm waiting.

Has something changed? Grey and green are fine.
posted by bonaldi on Jun 24, 2004 - 2 comments

Safari Sidebars?

I'm a big fan of Safari. Any chance of Matt, or any other programmers here, creating a MeFi sidebar for this browser?
posted by BlueTrain on Jan 2, 2004 - 20 comments

It's an ad, but it's an old one!

In light of this discussion, and comments from matt... This thread seems to fit the bill for "not new" product announcement that only links to a marketing page. I know how much mac folks love their machines, but its not like this is the G5 announcement, right?
posted by malphigian on Aug 13, 2002 - 29 comments

CSS being killed on Mac

More than a few threads have had the css broken by tags like this:

It completely kills the stylesheet in IE5 on mac. Anyone else notice this problem? Are these tags added by the person posting, or are they part of the server side processes? I've been irked by the digression to no left margin, default font mess the page becomes because of this.
posted by Jeremy on Jun 20, 2002 - 9 comments

Can't select text in posts

Has it always been like this? In IE 5.1 for mac I am unable to select text on the FP, but I can select text on the sidebar. In Opera I have no problems. I am thinking of downgrading from 5.1 I have had many problems with it.
posted by anathema on Apr 3, 2002 - 19 comments

Missing "Post" Button

The 'Post' button for comments seems to have stopped working for me in Mac IE 5.1. The button is there, but it doesn't do anything.
posted by jjg on Jan 2, 2002 - 10 comments

Has anyone else found that the javascript in the spell check button isn't mac friendly?

Has anyone else found that the javascript in the spell check button isn't mac friendly?
posted by machaus on Nov 10, 2001 - 5 comments

Mac bloggers ahoy

I don't use blogger, so I don't know if this functionality exists elsewhere, but this looks pretty cool for blogger users on Mac OS 10.1.
posted by machaus on Oct 9, 2001 - 2 comments

Can't actually POST after PREVIEW

Mac IE 5. Both the "Preview" and "Post" buttons on the link submittal are resolving post_preview.mefi today, resulting in an inabilty to actually post the link once I've verified that everything's hunky-dory.
posted by m.polo on Apr 7, 2001 - 2 comments

Bug: IE 5.0 for Mac, text formatting commands.

I am using IE 5.0 for Mac. The text formatting commands do not appear at the bottom of the main text box. Any ideas?
posted by ParisParamus on Apr 6, 2001 - 4 comments

In-thread graphics wonky in Mac Netscape

In-thread graphics always get wonky on my Mac's Netscape. In this case, it's the Amazon graphic. Not only does it cover up other text, but it doesn't let me click on it. Any chance a plan-text link can be posted?
posted by luke on Feb 6, 2001 - 3 comments

No place to post comment

I'm using IE 4.5 for the mac, and I get this strange bug whenever I hit "... comments".

It happens like this:
The first time that I come to Metafilter on a particular day, if I click on "... comments" next to a post that someoen has put up, I get the various comments, and everything is normal up until the password form. In it, there's a bunch of "" tags, and stuff like that, and instead of having the normal form to post your comment in, I get some weird error (I'd post it, but I'm not getting the error now).

I can fix the problem if I delete my "password" cookie, so I imagine it's related to that somehow. I hope you can fix it =).
posted by ookamaka on Aug 12, 2000 - 0 comments

Page display on IE 5 for Mac (June 2000)

The floating 'other blogs' palette does not work well at all in MSIE 5.0/Mac. When the home page first loads, it shows up on the left side of the page, obliterating much of the text of the links. Only when the page is finished loading does it move to its proper place on the right side.

Then, when paging up and down, the palette only draws down to about halfway through the "kottke" link. Yuck.
posted by aaron on Jun 3, 2000 - 1 comment

Seeing floaters

Oh the floaty thing is behaving really weird in IE5 for the mac, and not at all in Netscape 5/6 alpha/betas, so it's probably best to just dump it from your prefs if you're running one of those browsers.
posted by mathowie on Mar 31, 2000 - 1 comment

Page: 1