35 posts tagged with browser.
Displaying 1 through 35 of 35. Subscribe:

On iOS, Chrome seems to work better than Safari for very long posts.

... that is all.
posted by East Manitoba Regional Junior Kabaddi Champion '94 on Jun 18, 2017 - 30 comments

PONY <3 Galaxy Tab

PONY : Add a preference setting that forces MeFi to always load in desktop mode on mobile devices? [more inside]
posted by fiercekitten on Sep 11, 2014 - 24 comments

Not Sure if Bug Report or Pony Request

I can't login using Lynx. Specifically, I can't get Lynx to even prompt me to accept any cookies from Metafilter, and I think I know why. The problem seems to be with when cookies expire. [more inside]
posted by [expletive deleted] on Aug 14, 2014 - 91 comments

New comments since last visit in Chrome is funky

Is there weirdness occurring with the "new since last visit" numbers on the front page in Chrome? [more inside]
posted by obloquy on Mar 10, 2012 - 6 comments

That can't be. That's inside the thread.

Deck ad not rendering properly in threads, in Firefox 4.01 on Mac for logged out users. [more inside]
posted by zarq on Sep 19, 2011 - 22 comments

Browser/OS stats

Question (and I may have missed where this is): Metafilter is a geeky place - out of a certain curiosity, is there somewhere to get an OS/browser/whatnot stats breakdown for visitors? If not, that would be cool (even if merely in the form of a one-off FPP).
posted by jaduncan on Aug 3, 2011 - 150 comments

Where oh where did my little bookmark go?

Did someone here once link to a site that disables your browser temporarily? I had it bookmarked for a while, but lost it. [more inside]
posted by bunji on Feb 16, 2011 - 12 comments

Do you guys remember this cool browser thingy?

I'm looking for a Metafilter post that was about a browser ... um, application? or plug-in? or site? that featured different windows so you could drag/arrange your pages into groups by arbitrary topic or category, or work vs. leisure browsing, or whatever you wanted. Do you remember that? [more inside]
posted by taz on Jan 20, 2011 - 33 comments

Why do I get a *fresh* AskMetafilter.com cookie when loading a YouTube page?

Why do I get a *fresh* AskMetafilter.com cookie when loading a YouTube page? I also get one on YouTube from Alternet.org, quantserve and scorecardresearch. The latter two are obvious. But WTF? [more inside]
posted by Grand Wahzoo on Jan 14, 2011 - 14 comments

Chrome Web App-y Shortcut

I wanted a quick-and-dirty bookmark to MeFi in my Chrome Web Apps menu. Here's how you can do it. [more inside]
posted by l33tpolicywonk on Dec 13, 2010 - 7 comments

greasemonkey scripts ported to Safari?

With Safari 5 supporting extensions that are very similar to greasemonkey scripts, I'm wondering if any existing MeFi-related scripts have been/are being ported over.
posted by adamrice on Jun 10, 2010 - 13 comments

Tired of signing in

Whenever I quit Firefox, it loses my authentication so I have to sign into Metafilter again. It didn't always do this, but for some reason, it does now. [more inside]
posted by PeterMcDermott on Apr 14, 2009 - 29 comments

Mobile browser URL error

My mobile browser (LG Voyager) shows a URL Errors whenever I try to select a "more inside", "x comments", or "x answers" link. So there's no way to read anything that's not visible on the main pages. [more inside]
posted by kidbritish on Sep 11, 2008 - 13 comments

Crazy like a fox

FYI: it took a while but last month, firefox finally surpassed IE as the most popular browser here (that's data for the month of November).
posted by mathowie on Dec 6, 2007 - 63 comments

what's up with the pinstripes?

Metafilter looks a little funny today. Blue, grey, green, everything is showing up like this under firefox. Safari shows things like this.
posted by tylermoody on Nov 18, 2007 - 15 comments

payloadz ad crashes browser

I don't know what that payloadz ad is but when I click on it, absolutely nothing happens. Nothing. Anywhere. Especially in my browser.
posted by dobbs on Nov 30, 2006 - 13 comments

Bug in Opera Mini

Posting comments doesn't seem to work for me in Opera Mini
posted by bonaldi on Jul 5, 2006 - 16 comments

Visibility of ads

I may be missing something obvious (checked previous metatalk queries) but this post has an advert in it shown in Firefox but not in IE. The advert is for www.ecological.co.uk. Is there a reason for it? I don't remember an adverts on/off feature.
posted by movilla on Jun 28, 2006 - 5 comments

AskMe category browsing bug

When browsing by category in ask.me, the [more inside] text doesn't show up.
posted by bigmusic on May 26, 2006 - 16 comments

Browser Crash on the Metafilter Expressway

This morning at work my browser crashed instantly every time I tried to go to MeFi. Wha' Happened?
posted by TedW on May 15, 2006 - 12 comments

leave the title attribute as-is

The amazon link-rewriting thingie seems to strip out title="foo" attributes from <a> tags which link to amazon. Would it be possible to get it to leave the title attribute as-is? I would like to (manually) add a warning to amazon links, like title="(amazon link)" or similar.
posted by whir on May 4, 2006 - 7 comments

Help viewing metafilter on a blackberry

Help - options for viewing MeFi/MeTa/AskMe on Blackberry [mi]
posted by aberrant on Feb 26, 2006 - 6 comments

#1 in the NYT

#1 reviews a browser and a picture frame in today's New York Times.
posted by killdevil on Dec 8, 2005 - 29 comments

Why does a new window open when I flag posts?

Why does flagging a post or comment have to involve the opening of so many new windows?
posted by jack_mo on Nov 11, 2005 - 11 comments

Why do I see ads when logged out, but not logged in?

I see BlogAds. No, wait a minute, I don't. How come I see the BlogAds and Google Ads when using IE6, but not Moz5 or Opera7? Do most MeFites see them or not?
posted by ZenMasterThis on Jul 22, 2005 - 16 comments

Hyperlinked text weirdness

In the thread about setting suns and British empires, I made a comment to the effect of, WTF? I just didn’t understand what the discussion was about. After logging onto another computer, I finally see why. I wasn’t seeing the punch line link. In both Firefox and IE, I don’t see the hyperlinked text. This is not a problem in any other FFP. Weird; what gives?
posted by found missing on Jun 29, 2005 - 15 comments

Is anyone else seeing the green Ask Mefi header but on Metatalk?

GoingBlindFilter: Is anyone else seeing the green Ask Mefi header but on Metatalk? Here's what I mean
posted by vacapinta on Apr 21, 2005 - 6 comments

Display problem in Safari 1.3

In Safari 1.3 the background of the top nav panel on AskMe is in MeTa grey rather than green.
posted by bonaldi on Apr 16, 2005 - 26 comments

Something changed in the past day with the front page formatting.

Something changed in the past day with the front page formatting. The right hand column now seems to shove everything past the first few lines downwards...but only when you're logged in. I've tried it in both Firefox and IE.
posted by RockCorpse on Dec 28, 2004 - 6 comments

MetaFark FireFox plugin?

Fark FireFox plugin - So uhhh... at the risk of calling down all the wrath of hellfire, is there a use for something similar for metafilter?
posted by sourbrew on Nov 22, 2004 - 7 comments

Don't derail to recommend me a different browser

AnnoyanceFilter! [Much more inside...]
posted by Danelope on Oct 17, 2002 - 41 comments

Internet Explorer Registry Entries

How exactly does the IE 6.0 registry entries work, once applied?
posted by presto on Oct 26, 2001 - 5 comments

My Comments has not appeared in the dropdown menu for a couple of days.

IE5.5, Win98. My Comments has not appeared in the dropdown menu for a couple of days. Yes, I'm logged in. I deleted internet cache & cookies earlier in the week, but was careful to keep MeFi cookies. Is it possible I accidently deleted it? If so, shouldn't new comments I've made bring the feature back? Can't figure it out, but as a wise man once said: There are no stupid questions, only stupid people.
posted by gimli on May 12, 2001 - 3 comments

IE 5.0 SP2 on Win2000 SP1 will not let me use ctrl-shift-a

IE 5.0 SP2 on Win2000 SP1 will not let me use ctrl-shift-a. I just get an 'errors on page' in the lower corner. Any ideas?
posted by skallas on Apr 18, 2001 - 3 comments

Comment Preview Test

The comment preview works kind of weird for me now. When I hit the back button after seeing a comment preview (in IE 5.01), my form is empty. I could have sworn when I built and tested it, this didn't happen.

Is it just me, or is it happening to anyone else? Is anyone getting data in the comment form when they go back?
posted by mathowie on Jun 27, 2000 - 2 comments

Page: 1