21 posts tagged with browsers and bugs.
Displaying 1 through 21 of 21. Subscribe:

Mefi frontpage is blank in Opera 9.23

I'm using Opera (9.23, Windows NT 5.1; U; sv) and all I see at the Metafilter frontpage is nothing at all (image). Mefi works fine in IE. Whatever has caused this, it must have happened during the past 12 hours.
posted by Foci for Analysis on Sep 7, 2007 - 4 comments

Favorites for Opera?

So I guess favoriting is still broken for Opera. (I posted about this on Oct 25th). I dunno if Matt intends to support this feature on Opera or not, but I thought I'd prod anyway to see if the answer might be yes. (Please!)

Yeah, yeah, I'll switch to Firefox, it just crimps my browsing style. It's just not my... favorite.
posted by beth on Nov 5, 2006 - 3 comments

Safari Problem

Text fields are rendering oddly in Safari for me...
posted by nathan_teske on Jun 19, 2006 - 4 comments

The menu bar is wacked

The menu bar is wacked in Firefox under 10.2. Screenshot inside.
posted by Mayor Curley on Dec 21, 2005 - 26 comments

Opera Bugs

Opera Post Bug Redux? I swear this was a single post. Here's what I think I did: Typed stuff; hit Preview (to work around the Opera submission bug); hit submit. (Haven't tried to recreate, because I don't want to mess up the thread with more extraneous stuff.)
posted by lodurr on Oct 28, 2005 - 11 comments

Spellcheck Bug

Malicious Insects: Starting today, as soon as I click Spell Check when posting a comment with Firefox (version 1.03 in Fedora Core 3) my browser immediately crashes. This didn't occur yesterday or previously in the same environment. Also, doesn't happen on my Windows XP machine with Firefox 1.03.

Now that I think about it since I'm on Fedora Core 3 instead of Windows or a Mac, I'll probably just have to live with it.
posted by melt away on May 14, 2005 - 13 comments

Anyone having trouble seeing all of the main page with Mozilla?

Anyone having trouble seeing all of the main page with Mozilla? I can see all the posts with IE, but with Mozilla (latest) I see one and only one post. Cleared cache, same problem...
posted by e40 on Nov 27, 2004 - 4 comments

Firefox Bug

IE6 - opens new links in new window [as it's s'posed to];

Firefox 0.9.1 - doesn't.

I take it that's a FF bug, not a Mefi one?
posted by dash_slot- on Aug 23, 2004 - 7 comments

Opera and Titles

Wierd problem involving Opera 7.1 and the Title tag. The thing don't seem to be showing up, regardless of whether the dhtml toggle is on or off.
posted by kaibutsu on Apr 23, 2003 - 12 comments

Mozilla Issues

is anyone else having problems posting in mozilla? i post, click preview and nothing is there.
posted by quarsan on Jan 3, 2003 - 17 comments

Mozilla Disappearing Form

In Mozilla 1.1, when previewing a comment on metafilter, the comment form itself disappears (the text box and buttons). This, of course, means that you can't post a comment with Mozilla 1.1.
posted by dchase on Aug 30, 2002 - 5 comments

Bugs in Opera

Two things: 1) In Opera the spellcheck appears to be deleting my posts.
2) In the Opera browser the main page, but not metatalk or any of the comments, is blinking and resetting my scroll bars. It does look kinda cool but....
posted by elwoodwiles on Aug 20, 2002 - 9 comments

Can't login to MetaTalk

Mozilla 1.0/Windows 98:

Can't login to MetaTalk: get a can't find username/password message.

In MetaFilter: shortcut buttons below comment box (link, etc.) are not there.

Using Mr. Gates' product, things work just fine.
posted by skyscraper on Aug 20, 2002 - 6 comments

doublepost bug bug

Well not a meta bug but an IE5.1/OS 10.1.5 one, and a first for me, I was using IE5.1/OS 9.1, never had the double comment blurb.

This is what changed for me, if I use the browser back button, after hitting post in the previous window, it post's twice, never happened in the earlier system, and I did it a lot (back button)...won't again I hope...but for what it's worth...
posted by bittennails on Jun 11, 2002 - 12 comments

Netscape 6.1 bug

Netscape 6.1 bug: using the browser's back button from inside a thread gives you a popup window asking if you want to download a file of type called "text/html, text/html from http://www.metafilter.com". You have to use the "home" button to get back to the front page, and then scroll down to get back to where you were.
posted by biscotti on May 21, 2002 - 10 comments

Couple of obscure browser bugs

couple of obscure browser bugs
posted by andrew cooke on Feb 3, 2002 - 3 comments

Netscape problems

Disappearing comments in Netscape 4.78: when I post a comment to MeFi, it doesn't appear until I force the page to reload. When I post a comment to MeTa, it disappears completely! Obviously, I'm posting this with a different browser.
posted by MrBaliHai on Jan 12, 2002 - 11 comments

Netscape ate my MeFi!

Netscape ate my MeFi! (More inside...)
posted by digital_insomnia on Oct 22, 2001 - 13 comments

Error with the MeFi scholarship link in Opera.

Opera5 shows the "MetaFilter college scholarship" as an off yellow link but it's not clickable. After a quick glance at the HTML it seems Opera doesn't like the negative value, "margin-top:-20px". It looks like there's an unclosed DIV tag around that area too, well, maybe.
posted by holloway on Apr 16, 2001 - 7 comments

I can't post comments using the new prevent-double-post-code

Boy, I hate to gripe, but using Opera 3.6, *blush* I can't post comments using the new prevent-double-post-code. It always previews, I'm guessing it's coz both the preview and post buttons have the name 'post.'
posted by sonofsamiam on Jan 27, 2001 - 4 comments

I want links in new windows

I changed my prefs back to having links open in the same window. The prefs tell me that is what is going to happen now, but it never does. I've logged out and in, etc etc, no matter what, the links still spawn a new window.
posted by quonsar on May 25, 2000 - 1 comment

Page: 1