34 posts tagged with opera.
Displaying 1 through 34 of 34. Subscribe:

Opera javascript bug

Clicking "Favorite" brings up a javascript error message in Opera. Is this a known bug with a known fix? [more inside]
posted by jwhite1979 on Nov 9, 2011 - 20 comments

Opera Mini and MeFi: Two Great Tastes That Taste Assy Together

Can't comment from Opera Mini on a Blackberry. [more inside]
posted by middleclasstool on Sep 9, 2009 - 39 comments

BIG VOTES vs small votes

Somewhat unimportant but, why do projects under 10 posts look like this while using Opera?
posted by Memo on Mar 28, 2008 - 20 comments

User javascript for fixing live preview on Opera.

I've been fooling around with user javascript for Opera and fixed a few problems with the live preview. The first problem is that it doesn't appear at all for me. The second problem is the sluggish live update performance when viewing longer threads. My solution is available here, but I wouldn't mind if it found another home, like the metafilter code? For instructions on how to install and enable user javascripts, go to Opera's documentation. [more inside]
posted by KirkJobSluder on Oct 6, 2007 - 12 comments

Mefi frontpage is blank in Opera 9.23

I'm using Opera (9.23, Windows NT 5.1; U; sv) and all I see at the Metafilter frontpage is nothing at all (image). Mefi works fine in IE. Whatever has caused this, it must have happened during the past 12 hours.
posted by Foci for Analysis on Sep 7, 2007 - 4 comments

Does the Mefi Navigator Greasemonkey script work in Opera?

Does the Mefi Navigator Greasemonkey script work in Opera? I followed the instructions on this page and put the script (with the original name) in my userjs folder, but nothing happens. I checked that the correct userjs folder is specified in my site preferences. Does it work for anybody else?
posted by davar on Sep 3, 2007 - 5 comments

Ajax Favoriting in Opera

Favoriting on the blue has stopped working with Opera on Windows XP. Works fine on all other sites.
posted by bigmusic on Jun 18, 2007 - 2 comments

MeFi on Wii is a massive pain in the ass but it works

Well, as it turns out, posting to Metafilter using opera on the wii is a massive pain in the ass. But it works, as this clearly shows.
posted by Effigy2000 on Dec 21, 2006 - 51 comments

Favorites for Opera?

So I guess favoriting is still broken for Opera. (I posted about this on Oct 25th). I dunno if Matt intends to support this feature on Opera or not, but I thought I'd prod anyway to see if the answer might be yes. (Please!)

Yeah, yeah, I'll switch to Firefox, it just crimps my browsing style. It's just not my... favorite.
posted by beth on Nov 5, 2006 - 3 comments

Computer crashed; it logged me out in AskMe but not here - error message inside

Computer crashed; it logged me out in AskMe but not here (?). Attempting to login at AskMe returns the following error:

Error Occurred While Processing Request
Element CAPTCHATEXT is undefined in FORM.

Resources:

* Enable Robust Exception Information to provide greater detail about the source of errors. In the Administrator, click Debugging & Logging > Debugging Settings, and select the Robust Exception Information option.
* Check the ColdFusion documentation to verify that you are using the correct syntax.
* Search the Knowledge Base to find a solution to your problem.
posted by Tuwa on Feb 8, 2006 - 6 comments

Opera Layout

Layout on ask.me, the blue and the grey all seem to be a little messed up on Opera 8.51 since last night. All the content is showing up beneath the side blog boxes (on the blue.)
posted by bigmusic on Jan 25, 2006 - 2 comments

Problems logging in under Opera

I can't log in to AskMeFi using Opera. Logging in (it doesn't matter which login link I start with) gets me signed into Metafilter and Metatalk, but I still show as logged out in AskMeFi no matter how many times I log in.

Mozilla and IE work fine.
posted by tdismukes on Dec 14, 2005 - 3 comments

Opera Bugs

Opera Post Bug Redux? I swear this was a single post. Here's what I think I did: Typed stuff; hit Preview (to work around the Opera submission bug); hit submit. (Haven't tried to recreate, because I don't want to mess up the thread with more extraneous stuff.)
posted by lodurr on Oct 28, 2005 - 11 comments

Formatting buttons don't work in Opera.

Them purdy buttons. Bold, Italic, Link, Spellcheck. I use Opera. I can see them (and they work great, too) if I connect using an ssh tunnel & web proxy (I use the SSH Express service from cotse.net). I do not see them if I turn my proxy off. Whassup? The fancymatic preview works whether I use the proxy or not, so apparently it's just the button bar that's discriminating against my naked Opera.
posted by evariste on Sep 12, 2005 - 16 comments

Preview Bugs in Opera

As noted here, Opera has a bunch of bugs wtih the live preview (vs. safari or firefox.)
Of course MI
posted by filmgeek on Sep 8, 2005 - 11 comments

Opera Bug with Live Preview

Did the addition of live preview break comment posting in Opera? Comments still get posted, but on submit, the page never refreshes, and just sits there and spins.

Are other Opera users having this problem, or just me?
posted by Caviar on Aug 20, 2005 - 17 comments

Bug in Opera

The "my comments" "most recent comments" etc. box does not show up when this site is viewed with the opera browser. Or does it, and I just don't have mine set right? I struggled with it for a while, thinking I hadn't actually logged in. However, I was logged in. I could post comments. I accepted all cookies.
posted by bingo on Apr 17, 2004 - 20 comments

Spellcheck Bug in Opera

Spell check deletes comment on exit [Opera 6.05]
posted by monkey closet on Sep 19, 2003 - 23 comments

Opera and Titles

Wierd problem involving Opera 7.1 and the Title tag. The thing don't seem to be showing up, regardless of whether the dhtml toggle is on or off.
posted by kaibutsu on Apr 23, 2003 - 12 comments

Change in the style sheet weirds out Opera

Opera users now see the a page margin on the homepage, where there wasn't one before (presumably due to a change in the style sheet).
posted by kickingtheground on Sep 11, 2002 - 19 comments

Login weirdness with Opera 6.04

Login weirdness with Opera 6.04: After I enter username/passwrd and hit 'login' the page stalls: just a white screen. If I open up another window and load mefi I'm logged in correctly, but the original window stays blank and has to be closed. Problem doesn't happen in metatalk login.
posted by slipperywhenwet on Aug 28, 2002 - 9 comments

Bugs in Opera

Two things: 1) In Opera the spellcheck appears to be deleting my posts.
2) In the Opera browser the main page, but not metatalk or any of the comments, is blinking and resetting my scroll bars. It does look kinda cool but....
posted by elwoodwiles on Aug 20, 2002 - 9 comments

Spell check doesn't work properly on opera 6.0 for linux

Spell check doesn't work properly on opera 6.0 for linux. The checking works fine, but if you replace a word after the run is complete the entire comment text gets replaced by the last corrected word (owch).
posted by fvw on Jun 10, 2002 - 2 comments

Browser problems

OK, assuming I'm not being banned by the Management, I can no longer use Mefi in Opera or IE 5.0. When logged in, all I see is a sea of blue or a sea of brown (Metatalk), on what appears to be a huge Web page. as I scroll down, single words appear very VERY far apart. Is this a cruel joke?
posted by ParisParamus on Mar 18, 2002 - 22 comments

I'd switch to Opera except MeFi doesn't look right

I'm trying to see if Opera for Mac might be something to switch to. But, at least in Mefi/Metatalk, my font Metafilter font preferences, while they seem to register in "Customize" Mefi, do not take hold. Is there something in Opera: I can't get the font smaller; and there's too much space between lines of text. Is there something I'm not adjusting in OPERA?
posted by ParisParamus on Mar 7, 2002 - 7 comments

I can't post. :-(

I can't post. :-(

I entered my post, did a preview, and I'm ready to go. I'm at the
http://www.metafilter.com/contribute/post_preview.mefi page and
hit the POST button. It just keeps bringing me back to the same place.

I am running Opera 5.0 under Linux.
posted by chipr on Nov 3, 2001 - 5 comments

Database question

Are db queries sortable by Cold Fusion 5 via XML or is the default interface tweak(for NS 1.01)specific to Opera? (more)
posted by MiguelCardoso on Oct 22, 2001 - 33 comments

Opera Sidebar Callout

Holy shit!! The sidebar now works in Opera! What magic spell did you cast Matt Haughey? Bravo!!
posted by fooljay on Oct 12, 2001 - 8 comments

You can't post a link on Opera/Linux

You can't post a link on Opera/Linux: the "Post -> Wait" button just takes you back to the preview page.
posted by holgate on Jul 23, 2001 - 5 comments

Opera5 users can't see the right bar

Opera5 users can't see the right bar on the hope page... any help there? This also happens in NS4.
posted by SpecialK on Jul 6, 2001 - 10 comments

Firda made a Weblog Hipness Quiz

It's inevitable: Firda made a Weblog Hipness Quiz, with aggregated results here.

Yeah, I got a 30. But I lied about one of the answers.
posted by anildash on Jul 3, 2001 - 21 comments

Error with the MeFi scholarship link in Opera.

Opera5 shows the "MetaFilter college scholarship" as an off yellow link but it's not clickable. After a quick glance at the HTML it seems Opera doesn't like the negative value, "margin-top:-20px". It looks like there's an unclosed DIV tag around that area too, well, maybe.
posted by holloway on Apr 16, 2001 - 7 comments

Hidden fields in Opera

Dude, you should check out MetaFilter in Amaya. It’s, well, yeah.

Oh, and I noticed that the text to the left of the input fields (Username:, Password:, Description:, Category:) decides to hide behind the input fields in Opera 5.02. It gets worse if you decrease the width of the window. It’s no big deal or anything, if you know what you’re doing. Here’s a screenshot.
posted by gleemax on Mar 16, 2001 - 5 comments

I can't post comments using the new prevent-double-post-code

Boy, I hate to gripe, but using Opera 3.6, *blush* I can't post comments using the new prevent-double-post-code. It always previews, I'm guessing it's coz both the preview and post buttons have the name 'post.'
posted by sonofsamiam on Jan 27, 2001 - 4 comments

Page: 1