24 posts tagged with bug and count.
Displaying 1 through 24 of 24. Subscribe:

Recent comments bug?

There may be a bug on the recent comments page. [more inside]
posted by armage on Jul 6, 2009 - 38 comments

New answer counts missing in AskMe intermittently.

New answer counts missing in AskMe intermittently. [more inside]
posted by i_am_joe's_spleen on Jan 28, 2009 - 11 comments

Forensic MeFiles

"Shortly after 9:55 pm on October 8th, 6 comments went missing. Witnesses say they saw the 6 comments on the unanswered AskMe tab. But inside the question itself, the comments had vanished." [more inside]
posted by cashman on Oct 10, 2008 - 34 comments

The Case of the Missing Favorite

Displaying post 1 to 1 of 2 from projects. How do I see my other favorite? [more inside]
posted by Citizen Premier on Jul 29, 2008 - 8 comments

Recent comment tab can't count.

The comment count on the MeTa "Recent Comments" tab doesn't account for deleted comments. [more inside]
posted by team lowkey on Feb 27, 2008 - 13 comments

Older Posts in Tag page

When clicking on Older Posts when in an AskMeFi tags page I get records 6-55 of 55 rather than 51 - 55 as the heading suggests.
posted by jontyjago on Feb 19, 2008 - 6 comments

Favorites Miscounting Bug

The Favorited By Others tally on the user profile page seems to include comments which were later deleted, and are not viewable through the hyperlink. One would expect direct correspondence between number and linked page.
posted by The Confessor on Aug 10, 2007 - 17 comments

Deleted comments included in comment count

Hello. This is not really hurting my life or anything, but it seems that the list of posts on the "My Favorites" tab on the front page includes deleted comments in its comment count for each post. Screenshot here.
posted by thirteenkiller on Dec 6, 2006 - 5 comments

Question counted in answer in contacts

When viewing a contact, you might see that they have "1 AskMe Question" and "3 AskMe Answers". But if you click on the linked "3" for the Answers, you will see 1 question and 2 answers listed. It appears that we're counting the question as an answer, also.

Sample: http://ask.metafilter.com/search_comments.mefi?user_ID=38732
posted by Dunwitty on Aug 10, 2006 - 2 comments

This post really sucks

I'd just like to let you know that this post really sucks. You know, not really a callout or anything, I'm just sayin'. Might want to think about it for a little bit. You know. Just because.
posted by cellphone on Aug 2, 2006 - 26 comments

Comment count and reality continue to not match

At first this thread was showing 7 comments when there were none. Then after a few reloads it was showing 1 comment when there were none. Since then people have posted comments and the total is fine. Anyone else notice this?
posted by furtive on Mar 1, 2006 - 5 comments

Deleted AskMe posts still add up to my tag count

Deleted AskMe posts still add up to my tag count. Bug, feature, or menace to the community? [more inside]
posted by goodnewsfortheinsane on Feb 16, 2006 - 5 comments

Comment count does not match actual comments

3067 != 3202 ; 443 != 471 ; 426 != 432 ; but 11 == 11. An old user thing? Or a massive cover-up? Follow the money!
posted by orthogonality on Mar 17, 2005 - 26 comments

"New" count not accurate

AskMe tells me, "There have been no new questions and 146 comments posted since your last visit." But there have actually been four new questions since my last visit.
posted by PrinceValium on Jul 12, 2004 - 3 comments

No questions since I last logged in?

don't know if this is a bug-

On the Green, I'm finding that it reports no questions since I've last logged on. Clearly there are new questions; additionally everything is fine (and correct) on the Blue
posted by filmgeek on Jun 26, 2004 - 4 comments

No unread threads? Unpossible!

Something is rotten in the state of ask.metafilter.com. For about a day now, each time I've visited AskMe just after visiting MetaTalk, it has told me that I have no unread threads, but dozens (or hundreds) of unread messages. I imagine that somehow the threads are being marked as read when I visit MetaTalk. Eerie!
posted by UKnowForKids on Jun 15, 2004 - 5 comments

Comment counts not accurate for logged out readers

Front page comment counts for not logged in users are off for posts with deleted comments. (Not that it's a particularly problematic bug, I just thought Matt might enjoy a non-jrun, non-IIS bug for a change)
posted by fvw on May 26, 2004 - 1 comment

Thousands of unviewed links? That can't be!

Is it just me? The bluepage seems to think I have thousands of unviewed links while here in the grey it lists two. As addicted as I am to this place, I know SOMETHING is wrong...
posted by konolia on Jul 14, 2003 - 18 comments

discrete comment deletion

The coment count for this thread is two higher on the 'lofi' page than on the regular front page. Is this a bug or did Matt do a little discrete comment-deletion (I admit I go to 'lofi' at least once a day for its 'bonus content' - nudge nudge, wink wink)
posted by wendell on Feb 27, 2003 - 4 comments

Comment counts don't match comments

The comment counts for each thread listed in the Metafilter sidebar are all way off. I did a little digging, trying to see if maybe each count had gotten shifted the thread before or after it or something similar, but in the end I couldn't find any rhyme or reason to it.
posted by aaron on Mar 13, 2002 - 4 comments

number of new comments lost after reading thread

Sometimes, after viewing a thread in MetaTalk, when I hit the back button, the other threads lose the number of new messages since my last visit information. It doesn't seem to happen all the time. (Mac IE5)
posted by willnot on Oct 25, 2001 - 9 comments

Not no comments and no links since last visit

i'm not sure if this has been covered before - i read thru a few posts and then gave up. when i visit MeTa first, I get that read out at the top telling me how many comments and links since my last visit, which is great. if i visit MeFi first, however, when i come here to MeTa the read out always says no comments and no links, even tho in all likelihood there have been some. then i have to go fishing for them.

is this something everyone is experiencing, or something i can adjust in some prefs somewhere that i don't know about? i know i could avoid it by always checking in with MeTa first, but sometimes i forget. a lot of times, actually.
posted by the webmistress on May 5, 2001 - 2 comments

I don't want to go so far as to say this is a real bug yet

I don't want to go so far as to say this is a real bug yet, but ... is anyone else noticing discrepancies between the "number of new responses" listed at the top of the front page, and the number of new comments that are actually showing up on each link? I've been having intermittent discrepencies for a while, and tonight's one of them. MeFi says 113 responses, but I can only count 102. And I have the front page set to give me the last two weeks worth of links.

So either there's a really-old-yet-really-popular thread back in the archives somewhere, or the count's getting wonky. Any ideas?
posted by aaron on Jan 15, 2001 - 2 comments


"Connection failure members" bug

Hullo Matt, we have a minor bug:

When I load MeFi, instead of being told how many members there are, I instead get: "Connection failure members".

Is this an M2K bug? :-)
posted by Avogadro on Nov 2, 2000 - 3 comments

Page: 1