114 posts tagged with display. (View popular tags)
Displaying 1 through 50 of 114. Subscribe:

Related tags:
+ (26)
+ (13)
+ (13)
+ (12)
+ (12)
+ (8)
+ (6)
+ (5)
+ (5)
+ (4)
+ (4)
+ (4)
+ (4)


Users that often use this tag:
ParisParamus (3)
greatgefilte (2)
ArsncHeart (2)
skallas (2)
andrew cooke (2)
baylink (2)
mathowie (2)

How Did This Happen?

so I was perusing a thread, and noticed what looks like a formatting error, in this comment -screenshot. [more inside]
posted by the man of twists and turns on Feb 1, 2014 - 7 comments

I won't see this on the mobile view.

Just a reminder: Not everyone can see your post titles. [more inside]
posted by theichibun on Jul 13, 2013 - 131 comments

Titles are back, despite title font size being set to zero

I just noticed that setting the title font-size to zero in my user preferences no longer prevents titles from being displayed with posts. [more inside]
posted by washburn on Feb 1, 2013 - 5 comments

The website so nice they headed it twice...er, thrice and a half.

Every once in a while, while reading MeFi on my phone, the heading will freak out. Like this. [more inside]
posted by phunniemee on Sep 12, 2012 - 44 comments

The purple.

Make it stop. Please, pb, make it stop! [more inside]
posted by googly on Jul 2, 2012 - 72 comments

pre tag display issues

Thank you for making <pre> tags work predictably and consistently between live preview, full preview, and posting. However.. [more inside]
posted by Chuckles on Feb 22, 2009 - 74 comments

cemetery gates

Although cortex callously and without hesitation deleted my fabulous single link youtube front page post, I still see it, albeit with a re: sidebar.

Is this a feature?
posted by plexi on Oct 16, 2008 - 80 comments

Tags in RSS feeds

I know we've discussed not adding tags to front page posts, but how about the RSS feed? For posts that are somewhat cryptic, it could help with context.
posted by Drama Penguin on Jul 18, 2008 - 18 comments

Wonky Text Display...Just Me?

Is there some kind of residual April Fools joke going on? There's a weird glitch in the way MeFi displays for me over time. [more inside]
posted by sjuhawk31 on Apr 23, 2008 - 32 comments

Blue meta make head spin

screenshot So, this page is a little odd... [more inside]
posted by disclaimer on Mar 5, 2008 - 38 comments

Reciprocity is a bitch.

Tiny Contacts Pony! [more inside]
posted by SassHat on Dec 8, 2007 - 10 comments

what's up with the pinstripes?

Metafilter looks a little funny today. Blue, grey, green, everything is showing up like this under firefox. Safari shows things like this.
posted by tylermoody on Nov 18, 2007 - 15 comments

sidebar problem

I asked for the headspace post on the writer's strike to be posted to the sidebar. BUT I DIDN'T ASK FOR IT TO BE POSTED TWICE GODDAMNIT!!!
posted by stupidsexyFlanders on Nov 2, 2007 - 2 comments

Stupid Tag Question

Please forgive me if this is a stupid question, but how does one "view tags" for a FPP? (I tried searching for "viewing tags" or just "tags" but the amount of entries returned overwhelmed by googlefu) I know I can view popular tags, but is there a preference where you can see tags (such as near the flag/favorite entries)?
posted by Debaser626 on Oct 26, 2007 - 21 comments

Top of the Blue looking strange.

Is the header on the blue looking strange to anyone else? On mine, the "New Post," "My Profile," "Preferences," "Recent Activity" and "Favorites" links are all smooshed together underneath the search box (not the tabbed links, just the text links). I'm viewing the site in IE, WinXP, and I just noticed the smooshed links within the last hour.
posted by amyms on Oct 18, 2007 - 20 comments

The email code doesn't update the image.

The new graphic email code is broken. [more inside]
posted by Malor on Oct 16, 2007 - 215 comments

Mefi frontpage is blank in Opera 9.23

I'm using Opera (9.23, Windows NT 5.1; U; sv) and all I see at the Metafilter frontpage is nothing at all (image). Mefi works fine in IE. Whatever has caused this, it must have happened during the past 12 hours.
posted by Foci for Analysis on Sep 7, 2007 - 4 comments

Rehash

This is what I see visiting AskMe. Attempting to log in returns a Forbidden error page. What up?
posted by Evstar on Aug 21, 2007 - 8 comments

"All favorites" display error

This page appears to be borked. (Firefox 2.0.0.1 / OSX 10.4.9. Also in Safari 2.0.4)
posted by dersins on Jul 18, 2007 - 5 comments

Odd Display Bug?

Anyone else see a weird display bug with this comment? In both IE and Firefox, the "posted by" line (and only the posted by line) for that comment (and only that comment) is not indented at all. I'm not familiar with the Metafilter code, but when I view source it looks like all the rest of the comments.
posted by Kwine on Jul 12, 2007 - 3 comments

I like you. Do you like me? Check one.

Possible to see members whose comments/FPPs you have favorited, who have themselves favorited one or more of your comments/FPPs?
posted by davejay on Jul 9, 2007 - 50 comments

Best answer not highlighted?

This question is listed as having a best answer, but no answer is highlighted.
posted by greatgefilte on Jun 7, 2007 - 76 comments

Change double hyphen to dash.

Feel free to put me in my place if this is way too trivial an issue, but I've been posting more recently and can't help but notice the little tip below the posting box, and—I know this is trivial, sorry—can we replace the two hyphens with a dash? kthx.
posted by Firas on Apr 13, 2007 - 67 comments

The site, it renders well on small devices

MeFi looked real nice on my fancy new phone device. I was impressed. That is all.
posted by Ogre Lawless on Apr 11, 2007 - 26 comments

My Comments have an unclosed tag

My "My Comments" page cut off one of my long comments that used a "small" tag, and now everything on that page is in small text. Help?
posted by divabat on Jan 21, 2007 - 8 comments

Post-specific summary statistics

Post-specific summary statistics. [mi]
posted by Saucy Intruder on Jan 9, 2007 - 33 comments

Am I the only one who now sees most of Metafilter's content in italics?

Am I the only one who now sees most of Metafilter's content in italics?
posted by flabdablet on Dec 13, 2006 - 17 comments

Comment display error

Am I the only one who sees wierd-crazy badness under this comment in the Peter Boyle RIP post in the blue?
posted by brain cloud on Dec 13, 2006 - 8 comments

This comment looks fine in the thread but is messing up "My Comments"

This comment looks fine in the thread but is messing up "My Comments". Everything after it is in tiny-font.
posted by GuyZero on Oct 26, 2006 - 10 comments

something is not right with the first comment in this thread.

I tried to answer this question, but I think something is not right with the first comment in this thread.
posted by FlamingBore on Oct 16, 2006 - 5 comments

Post is messed up

Orthogonality's FPP is ferkocked. Looks like an extra " somewhere in a URL.
posted by greatgefilte on Jul 30, 2006 - 3 comments

This question has a "best answer" checkmark, but no best answer inside.

This question has a "best answer" checkmark, but no best answer inside.
posted by goosestepping poxi! on Jul 10, 2006 - 19 comments

Display problem on the tag cloud page for MeFi music

Is it just me or are the tags on this page so small as to be useless? They look like they're embedded in 100 small tags. Safari.
posted by dobbs on Jul 4, 2006 - 16 comments

Time zones are funny when previewing comments on AskMe.

Time zones are funny when previewing comments on AskMe. I have my time zone set at Central. When I use live preview, my comments appear with Pacific time. I did the cookies/logout deal, and it still does it.
posted by MeetMegan on Apr 10, 2006 - 5 comments

uppercase html bugs

Uppercase HTML TITLE text in anchor tags gets converted to lowercase (I think via previewing a post). Seen here on AskMe. Also seems to be buggy on MeFi. [MI]
posted by sjvilla79 on Feb 11, 2006 - 7 comments

What happend in this thread on Spodee?

What happend in this thread on Spodee? My comment is cut off in the middle and the posting box is screwed up.
posted by MonkeySaltedNuts on Feb 3, 2006 - 1 comment

I'm not seeing the usual buttons under the comment fields.

I'm not seeing the usual buttons under the comment fields. Bold, Italic, Link, et cetera. Is there upkeep/pony-development going on?
posted by brundlefly on Feb 1, 2006 - 7 comments

Img tags displaying

On the front page of AskMe, the img tags in swlabr's post show up as text...but inside, the links are fixed to href tags. Oh, and I'm on Safari 2.0.3.
posted by ArsncHeart on Jan 27, 2006 - 2 comments

Why is the more inside portion of my AskMe Question showing up in (small)?

Why is the more inside portion of my AskMe Question showing up in (small)?
posted by Secret Life of Gravy on Dec 20, 2005 - 13 comments

Display bug in My comments.

My comments, how I love thee, let me count the bugs.
posted by Eideteker on Dec 19, 2005 - 30 comments

A problem with the new headers

A problem with the new headers: When I tab through links to "MetaTalk," in the upper-right corner, the browser puts a dotted border around the link. This border makes the page 1px too wide, and I get a horizontal scrollbar. This also happens for a second after I click on the link but before the MetaTalk page loads. FireFox 1.5 RC3 on Windows.
posted by stopgap on Nov 24, 2005 - 6 comments

Askme broken

This AskMe is showing up like this for me. Clicking reload didn't seem to fix it.
posted by I Love Tacos on Nov 23, 2005 - 11 comments

one long line

I'm on an imac (os9) and whenever I open the comments section from the front page all I get is a long single line of text in the middle of the page. I tried monkeying with the cookies and it seemed to help, but I'm not sure which cookie controls the text for comments page. And the machine gives me all kinds of grief when I refuse cookies.
posted by Smedleyman on Nov 23, 2005 - 13 comments

comment box doesn't appear only for this thread

I think I broke it because the comment box doesn't appear only for this thead.
posted by holloway on Nov 2, 2005 - 34 comments

Can we get the 'post a new thread' link dimmed

Can we get the 'post a new thread' link dimmed if we haven't waited enough days? (particularly for meta and ask).
posted by filmgeek on Oct 16, 2005 - 7 comments

code display feature for askme

"Code" feature for ask.mefa? Not particular important or anything, but I've seen this a few times -- any attempt to post code into ask.mefi means that it'll lose its formatting.
posted by ph00dz on Sep 17, 2005 - 12 comments

Somewhere around here it appears a closing tag is needed.

Somewhere around here it appears a closing tag is needed.
posted by RikiTikiTavi on Aug 8, 2005 - 5 comments

Live Preview display should match comment entry pls

A pony: Can the Live Preview box be displayed in the same fashion as the actual posts on the page? More specifically, rather than being indented to the same margins as the comment entry box, can it be shown with the same margins as the actual posts on the page?
posted by Jairus on Jul 22, 2005 - 14 comments

Odd display bug

Odd display bug: Empty lines inserted in posts prior to posters' names. Earlier, The Jesse Helms post had roughly 20 empty lines. Now the post below it has about 10.
I'm on Firefox 1.0.4 for Mac
posted by klangklangston on Jul 13, 2005 - 3 comments

All the mefi sites display funny on my new Pocket PC

All the mefi sites display funny on my new Pocket PC. The coloured background (blue/grey/etc) appears in chunks so as I scroll down the background scrolls past the end of blue and shows white. Irritatingly, the text is white, so I have to highlight it to see what it says. Scroll down some more and the colour comes back then goes, then comes back, you get the picture? Anyway, its IE built into Windows Mobile 2003 Second Edition running on a new Dell Axim x50v.
I'm going to look such a fool when someone points me to the "Make Metafilter display Ok" button.
posted by muckybob on Jun 29, 2005 - 6 comments

Page: 1 2 3