Join 3,440 readers in helping fund MetaFilter (Hide)

434 posts tagged with bugs. (View popular tags)
Displaying 1 through 50 of 434. Subscribe:

Related tags:
+ (55)
+ (45)
+ (44)
+ (37)
+ (33)
+ (30)
+ (27)
+ (27)
+ (21)
+ (20)
+ (17)
+ (15)
+ (15)
+ (15)
+ (14)
+ (13)
+ (12)
+ (12)
+ (11)
+ (10)
+ (10)
+ (9)
+ (8)
+ (8)
+ (8)
+ (7)
+ (7)
+ (7)
+ (7)
+ (7)
+ (6)
+ (6)
+ (6)
+ (6)
+ (6)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (4)
+ (4)
+ (4)
+ (4)
+ (4)
+ (4)
+ (4)
+ (4)
+ (4)
+ (4)


Users that often use this tag:
mathowie (8)
andrew cooke (6)
MiguelCardoso (5)
filmgeek (4)
Civil_Disobedient (4)
Pretty_Generic (4)
stavrosthewonderch... (4)
ParisParamus (4)
endquote (3)
smackfu (3)
quonsar (3)
aaron (3)
beth (3)
matteo (3)
dobbs (3)
Vidiot (3)
AmbroseChapel (3)
biffa (3)
mr_crash_davis (3)
Sharcho (3)
hooray (3)
sjvilla79 (2)
orthogonality (2)
nj_subgenius (2)
intermod (2)
cillit bang (2)
odinsdream (2)
Bugbread (2)
Meatbomb (2)
John Kenneth Fisher (2)
Ogre Lawless (2)
dmd (2)
scody (2)
Orange Goblin (2)
juv3nal (2)
geoff. (2)
DBAPaul (2)
rorycberger (2)
betaray (2)
Grod (2)
elwoodwiles (2)
Steve_at_Linnwood (2)
sgt.serenity (2)
caddis (2)
Johnny Assay (2)
interrobang (2)
dash_slot- (2)
five fresh fish (2)
Mwongozi (2)
oaf (2)
chipr (2)
bingo (2)
swift (2)
scarabic (2)
MrBaliHai (2)
terrapin (2)
fvw (2)
Su (2)
Avogadro (2)
willnot (2)

Bug with new titles/deleted posts?

I run the greasemonkey script that shows deleted posts on the front page, mainly for curiosity's sake. I've noticed this (screenshot) happening, when a post is deleted. Basically, the greasmonkey script shows the post that was deleted, with the title of the undeleted post immediately before the deleted post appearing as the deleted post's title. (Sorry if that's confusing; hopefully the screenshot explains this better.) I don't know if this is an issue with the greasemonkey script or with metafilter.
posted by dfriedman on Jan 13, 2013 - 2 comments

Is MeFi down?

www.metafilter.com appears to be down. I can access other subsites, but not the blue - just me? [more inside]
posted by Happy Dave on Sep 20, 2012 - 26 comments

400 Bad Request

Can't get to the blue, can't get to contact form. [more inside]
posted by jon1270 on Sep 17, 2012 - 27 comments

Blockquotes being stripped?

It looks like <blockquote> tags are being stripped from comments. New Thing, or? [more inside]
posted by stavrosthewonderchicken on Jul 29, 2012 - 22 comments

IRL alerts still buggy?

IRL alerts still buggy? I proposed a Los Angeles meetup earlier today, and just received a MeMail from a fellow L.A. Mefite to tell me that he didn't receive the usual IRL notification. [more inside]
posted by scody on Jul 11, 2012 - 30 comments

Bug with IRL alerts?

Bug? At last night's meetup in Hollywood, multiple attendees remarked that they did not get an IRL alert even though they've enabled it and have (sometimes) gotten alerts in the past. (More than half of the attendees showed because I memailed them about it.)
posted by dobbs on Jul 4, 2012 - 56 comments

The Popular Tags cloud on ask.me just doesn't

Not Actually Extremely Problematic: The "popular tags" page on the green is a tag cloud, but none of the tags appear much larger than the others. [more inside]
posted by Tomorrowful on May 12, 2012 - 28 comments

Favorites bug?

"You've hit your favorites limit for the day" - I have favorited 16 comments today. Nothing I've tried (cookies, etc.) has fixed it. Anyone else having this problem? (Previously)
posted by mrgrimm on Mar 2, 2012 - 52 comments

MeFi Music navigation issue

MeFi Music Problem? [more inside]
posted by Navelgazer on Feb 13, 2012 - 8 comments

Back button loop in chrome?

Infinite back button loop in chrome? [more inside]
posted by empath on Nov 17, 2011 - 16 comments

Ask Metafilter search result page looks bad in iOS Safari

iPod touch er, 4.2.1. In safari, ask.metafilter in-page search results have a white background with orange text. [more inside]
posted by zangpo on Oct 2, 2011 - 7 comments

Disappeared into the Blue

Atlantis post vanished from the Blue? I'm running the Deleted Posts script, and I can see other deleted posts, but this one seems to have just disappeared. [more inside]
posted by Scientist on Mar 13, 2011 - 37 comments

Opera Mini and MeFi: Two Great Tastes That Taste Assy Together

Can't comment from Opera Mini on a Blackberry. [more inside]
posted by middleclasstool on Sep 9, 2009 - 39 comments

Recent Activity bug report

Minor Recent Activity bug within: [more inside]
posted by 1f2frfbf on May 27, 2009 - 29 comments

Bigger is not always better

OK, I've tried fixing this myself, and I give up. Why is AskMe displaying text at a different size font to every other part of Metafilter on my home computer? [more inside]
posted by Effigy2000 on May 9, 2009 - 20 comments

Word Wrap

Is this a word-wrapping bug? [more inside]
posted by dunkadunc on Apr 28, 2009 - 3 comments

Favs Broken?

Are favorites broken? I'm trying to add a few this morning and when i click the +, it just sits there saying "adding..." Same in IE and Firefox. Anyone else having this issue?
posted by KevinSkomsvold on Apr 9, 2009 - 67 comments

Problems selecting EST time zone

Why can't I set my timezone to -5 (EST)? It's not an option in the drop-down menu.
posted by ascetic on Mar 7, 2009 - 28 comments

Login redirects properly on the first try, but not subsequent tries.

The login page redirects properly on the first username/password try, but not on subsequent tries. [more inside]
posted by odinsdream on Feb 17, 2009 - 2 comments

This post was deleted for the following reason: blank

When I load the front page, I can't see all these posts here. Greasemonkey is listing them as deleted, yet I can comment in them.Furthermore, it seems to be random, since some newer FPPs are visible.
posted by dunkadunc on Feb 13, 2009 - 19 comments

Recently listened tracks page - sidebar error

A bit of sidebar wigginess appears to be happening on the Recently Listened Tracks by MeFites via Last.fm page.
posted by nthdegx on Jan 29, 2009 - 1 comment

Relative urls get borked in recent activity

I think I found a link url bug on recent activity. [more inside]
posted by middleclasstool on Oct 30, 2008 - 10 comments

But, it's my FAVORITE!

I can't seem to favorite comments or posts. I've tried to fave a couple of things today, and instead, it bounces me back up to the top of the page. When I refreshed the page, it seemed to hang on scripts.metafilter, and I briefly timed out when I logged out and logged back in. [more inside]
posted by dejah420 on Oct 28, 2008 - 35 comments

Weird Permalinks in the FAQ

I was reading the FAQ, and I clicked on the "permalink" link for a specific question thinking it would be a link (anchor or something) for just that question, but instead it led to this page. I think it happens with all the FAQs, not just this RSS one; they all go to metatalk threads. Thanks.
posted by bluefly on Oct 26, 2008 - 4 comments

User photo upload mangles png

What with the buzz regarding user photo greasemonkeying, I have a user photo bug to report. [more inside]
posted by caution live frogs on Oct 24, 2008 - 8 comments

Mobile browser URL error

My mobile browser (LG Voyager) shows a URL Errors whenever I try to select a "more inside", "x comments", or "x answers" link. So there's no way to read anything that's not visible on the main pages. [more inside]
posted by kidbritish on Sep 11, 2008 - 13 comments

HTML Special Characters

Super-trivial bug with HTML special characters. [more inside]
posted by fogster on Jul 11, 2008 - 31 comments

MeFi breaking WebKit Nightly

Any other WebKit Nightly users noticing the MeFi front page main content is being shoved below the sidebar until you hit 'Refresh'? [more inside]
posted by Space Coyote on Jun 21, 2008 - 9 comments

Wonky Text Display...Just Me?

Is there some kind of residual April Fools joke going on? There's a weird glitch in the way MeFi displays for me over time. [more inside]
posted by sjuhawk31 on Apr 23, 2008 - 32 comments

was it THAT bland?

Hey dudes, any reason why the automat revival thread was archived? [more inside]
posted by [son] QUAALUDE on Apr 9, 2008 - 51 comments

Free style

A CSS fix for the line-height issue with <sub> and <sup>, an example of which can be seen in this thread. [more inside]
posted by furtive on Apr 4, 2008 - 41 comments

WTF

WTF? How come you quit opening all MeFi links in a new page? And what are those goddam photos on the right side all about? Jeezus! I just figure out these damn digital parking meters and somebody comes up with something new.
posted by CCBC on Feb 11, 2008 - 31 comments

italic, bold, link buttons gone in ff2.0.0.12?

Not sure if this is a mefi bug or not, but my italics/bold/link buttons seem to be missing in firefox since updating to 2.0.0.12. [more inside]
posted by juv3nal on Feb 8, 2008 - 9 comments

Sidebar borked

Plutor, your contact mangled the sidebar... [more inside]
posted by ObscureReferenceMan on Jan 25, 2008 - 34 comments

Are paginated favorites broken?

Are paginated favorites broken? [more inside]
posted by danb on Dec 30, 2007 - 7 comments

Non-poster seeing "add tag" on MeFi posts?

Non-poster seeing "add tag" on MeFi posts? [more inside]
posted by John Kenneth Fisher on Dec 28, 2007 - 20 comments

Some comment upgrades

We've cleaned up a handful of bugs around comment forms and comment pages today. The tally is inside: [more inside]
posted by mathowie on Dec 6, 2007 - 100 comments

Bug with recent activity?

Bug with recent activity? [more inside]
posted by juv3nal on Nov 26, 2007 - 4 comments

Recent Activity bug

"Recent Activity" bugginess: older posts showing up after my more recent post in the Tut thread. The timestamps are all messed up on that page, but seem OK and are in order in the post itself. [more inside]
posted by oneirodynia on Nov 4, 2007 - 11 comments

Top of the Blue looking strange.

Is the header on the blue looking strange to anyone else? On mine, the "New Post," "My Profile," "Preferences," "Recent Activity" and "Favorites" links are all smooshed together underneath the search box (not the tabbed links, just the text links). I'm viewing the site in IE, WinXP, and I just noticed the smooshed links within the last hour.
posted by amyms on Oct 18, 2007 - 20 comments

mystery tags from the twilight zone

If we click on the music tag, and scroll down to see the Users who often use this tag, we find that CKmtl has used the tag in 65 posts, and nkknkk has used the tag a staggering 164 times! But in fact, it's not true. What's up? [more inside]
posted by flapjax at midnite on Oct 11, 2007 - 55 comments

Favorite counting bug?

I think there may be a bug in the "# favorites" accounting code. [more inside]
posted by Steven C. Den Beste on Sep 25, 2007 - 21 comments

de-bugs?

does anybody else see this? (Firefox/2.0.0.6 (Ubuntu-feisty))
posted by quonsar on Sep 14, 2007 - 19 comments

Mefi frontpage is blank in Opera 9.23

I'm using Opera (9.23, Windows NT 5.1; U; sv) and all I see at the Metafilter frontpage is nothing at all (image). Mefi works fine in IE. Whatever has caused this, it must have happened during the past 12 hours.
posted by Foci for Analysis on Sep 7, 2007 - 4 comments

More inside picky?

I just posted in a thread on the blue and the more inside wasn't visible in preview. I'm on Safari. Anyone else seeing this?
posted by dobbs on Sep 6, 2007 - 10 comments

is it brokeded?

Is there something broken in this askme post? I can successfully click on any more inside except for that one.
posted by Cat Pie Hurts on Aug 26, 2007 - 14 comments

Over-active Activity

I was digging through my "Activity" and discovered that, in Safari, clicking on "Older" or "Newer" opened the next page in a new window. Clicking "Older" or "Newer" in that window opens yet another new window. And so on... Weirdly, clicking on "Older" or "Newer" in Firefox opens the pages in new tabs. Repeatedly.
posted by Thorzdad on Aug 22, 2007 - 8 comments

Can't add a contact

I'm trying to add someone as a contact, but when I hit the "Add Contact" button I get a white screen that says "Wrong username and password, please try again." What gives?
posted by sourwookie on Jul 27, 2007 - 34 comments

"Flag it and move on!" "I can't!" "The override, where's the override?!?!?"

Problem A: A Metafilter Jobs post breaks the guidelines, IMO. Problem B: I get a Cold Fusion error when flagging it as breaking the guidelines.
posted by John Kenneth Fisher on Jun 5, 2007 - 34 comments

More white space!

There's something odd about the MetaFilter home page. A huge blank space next to the sidebar, between the date and the first post.
posted by Kirth Gerson on May 25, 2007 - 26 comments

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9