128 posts tagged with broken.
Displaying 101 through 128 of 128. Subscribe:

rss.xml is unhappy

rss.xml is unhappy
posted by soplerfo on Sep 12, 2003 - 7 comments

The BlogRoots sidebar has become enormously long

The BlogRoots sidebar (over there -->) has become enormously long thanks to an entry with very wide margins.
posted by Mwongozi on Aug 5, 2003 - 11 comments

I suddenly can't post to this one specific thread

I suddenly can't post to this one specific thread; every time I enter my comment, the preview works fine, but on the preview screen all the preview, spell check, and post buttons are all non-responsive. Strangely, I had managed to post in that thread earlier using the same computer (currently running IE on Mac)
posted by XQUZYPHYR on Jul 24, 2003 - 8 comments

Several page errors on loading the blue

Surely I am not the only one noticing an unusual number of errors when trying to load pages from the blue side:

The request has exceeded the allowable time limit Tag: cfoutput


The error occurred in C:\metafilter sites\www.metafilter.com\header.cfm: line 189
Called from C:\metafilter sites\www.metafilter.com\front.mefi: line 149
Called from C:\metafilter sites\www.metafilter.com\front.mefi: line 290
Called from C:\metafilter sites\www.metafilter.com\index.cfm: line 28
posted by briank on May 15, 2003 - 9 comments

What were these links?


What were these links? In the Richard Perle in Guardian Shock! thread, specialk420 posted three links... all of them are mysteriously dead now.... Does anyone know what they were?

midas - ok... let me get this straight - the world is full of bad bogeymen that we have to do something about now.

but bush and his droves of supporters (of which i assume you are one)

dont want to pay for it
posted by specialk420 at 6:48 PM PST on March 21

posted by Espoo2 on Apr 7, 2003 - 11 comments

one doozy of a page

I got sent here in trying to find the post on stupid baby names, and got one doozy of a page as a result. Does this look extremely messed-up to the rest of you? I'm on Netscape 7.0 on Mac OS 9.
posted by meep on Feb 11, 2003 - 5 comments

stupid "smartquotes" in this thread are breaking Metafilter's RSS feed

It looks like the stupid "smartquotes" in this thread are breaking Metafilter's RSS feed (or at least Syndirella's ability to parse it).
posted by waxpancake on Feb 6, 2003 - 11 comments

A clean, responsible, and non-snarky way to deal with a funged link

Thanks sebas. A clean, responsible, and non-snarky way to deal with a funged link for the benefit of the community.
posted by PrinceValium on Dec 3, 2002 - 8 comments

Is the anti doublepost code broken?

Is the anti doublepost code broken? [1, 2]
posted by mr_crash_davis on Nov 14, 2002 - 17 comments

Another unclosed italics tag

Rats. I tried to post a link in all italics (with apologies to DaveAdams), and ended up italicizing everything. I realize that this has happened before and apologize for this breech in link editing.

Is there a way for a user to edit one of their own links after posting without having to bother Matt?
posted by Joey Michaels on Sep 3, 2002 - 15 comments

Your html done broke

Huh? How'd he do that, Willis?
posted by WolfDaddy on Aug 16, 2002 - 5 comments

Can't comment

Can't comment on Metafilter prime. Mozilla 1.1b. I get "Comment Preview:" but no comment box. It works in Metatalk however. I eventually had to resort to the evil IE to post a followup comment.
posted by geoff. on Aug 15, 2002 - 9 comments

navigating 'back' or 'forward', directed to the 'Third Birthday' page

Using IE5.0, navigating 'back' or 'forward' to homepage results in being directed to the 'Third Birthday' page. Crazy frustrating. Am I the only one?
posted by glennie on Jul 19, 2002 - 19 comments

DNS issues

www.metafilter.com is working for me, but metafilter.com (sans www) is not.
posted by Neale on Jun 23, 2002 - 12 comments

Is anyone else having trouble posting comments today?

Is anyone else having trouble posting comments today, IE5/Mac, the preview works, and when I hit post, nothing happens?? Got rid of my cookies and relogged in, still does not work, any suggestions?
posted by bittennails on May 29, 2002 - 4 comments

Bad article, bad link, bad post.

Woo-hoo! A new thread points to Google! Even better, the poster forgot the "http:/ /" part, and the site doesn't even reflect his point!

My question is this: was it appropriate for me to comment on the thread, ask a pertinent question, provide a couple relevant links, and then immediately come here and slag the thread?
posted by gohlkus on May 20, 2002 - 11 comments

The sidebar page has a case of indentitis.

The sidebar page has a case of indentitis.
posted by darukaru on Apr 9, 2002 - 8 comments

customization of fonts is no longer working in Mefi

At least in IE5.0 for Mac, the customization of fonts is no longer working in Mefi. Although it is in Meta.
posted by ParisParamus on Mar 18, 2002 - 3 comments

Skeleton next comment preview

Perhaps on the preview of a post or a comment, there should be a skeleton "next comment" that would show whether one has screwed up in one's tags (whether not closing them, or inserting an extra ") Obviously, this is a response to this entry.
posted by meep on Mar 3, 2002 - 4 comments

Busted statistics

the stats are broken.
posted by complex on Feb 15, 2002 - 6 comments

Bad link formed, fixed

Hey there - A post I made about a WA state Bill has had its link text munged - was this deliberate, or a bug? The original text said 'WA Lawmakers try to remove "repugnant" Theory of Evolution from schools'. It now just reads 'WA Lawmakers try to remove'. Just a curious thing - maybe quote-related. Thanks.
posted by kokogiak on Jan 25, 2002 - 3 comments

What's going on with the fonts?

What's going on with the fonts? Everything is huge in
both MeFi and MeTa.
posted by Lynsey on Jan 12, 2002 - 4 comments

Reformatting breaking links

links in comments are getting busted.
posted by moz on Nov 7, 2001 - 21 comments

Open I tag on the MeFi main page at thread 11612

Open I tag on the MeFi main page at thread 11612.

I thought I was just dizzy.
posted by Su on Oct 18, 2001 - 6 comments

Danger, Will Robinson, danger! Runaway italics flag!

Danger, Will Robinson, danger! Runaway italics flag!
posted by gramcracker on Oct 9, 2001 - 1 comment

My new-messages-in-threads count has not worked for some time now

My new-messages-in-threads count has not worked for some time now. Is it me or is it MeFi?
posted by rushmc on Sep 30, 2001 - 1 comment

Links to NYT broken

Following up on an earlier thread in which, a while back, it was suggested that links to the NYT be automatically be switched to channel.nyt.com.

I posted a thread with a couple links to www.nyt.com in it. I had actually originally made the link to channel.nyt.com, but when I tested it it didn't work, so I made the switch back to the working www.nyt.com URL. (My guess is that channel doesn't work for links to special "sections" like the Book Review.) It looks like Matt put in the switch to channel, however, and now the links are broken. So this is (1) a heads-up about the problem to Matt, (2) a plea of "it's not my fault," and (3) a request to fix the links, if possible. Thanks.
posted by rodii on May 20, 2001 - 2 comments

the internets' borken links

A few weeks ago I relaunched a web site that had been dead for 11 months. Because, like so many blogs, the site revolves around finding interesting bits elsewhere (in this case extracts or quotes), the re-launch involved going back through the source links I had left over from the site's previous life... [more]
posted by Mo Nickels on Feb 1, 2001 - 11 comments

Page: 1 2 3