135 posts tagged with error. (View popular tags)
Displaying 1 through 50 of 135. Subscribe:

Related tags:
+ (67)
+ (37)
+ (25)
+ (19)
+ (18)
+ (17)
+ (11)
+ (10)
+ (7)
+ (6)
+ (6)
+ (6)
+ (6)
+ (6)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (5)
+ (4)
+ (4)
+ (4)


Users that often use this tag:
RichardP (3)
Eideteker (2)
mendel (2)
bigmusic (2)
zarq (2)
falconred (2)
SpecialK (2)
matteo (2)
crunchland (2)
holloway (2)
aaron (2)
ZachsMind (2)
mathowie (2)

How Did This Happen?

so I was perusing a thread, and noticed what looks like a formatting error, in this comment -screenshot. [more inside]
posted by the man of twists and turns on Feb 1, 2014 - 7 comments

I'm sure I saw it around here somewhere...

I'm trying to find a post from wherein someone described a strategy of inserting deliberate and glaring errors into advertising copy (or possibly, web page design) so that the customer would find them, correct them and leave the bulk of the work untouched. [more inside]
posted by ninazer0 on Jan 15, 2014 - 17 comments

No Avoiding Google

I was initially trying to read the metafilter post There's No Avoiding Google+ and I kept getting a server error: Your Browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/26.0.1410.64 Safari/537.31 [more inside]
posted by UsernameGenerator on Apr 16, 2013 - 28 comments

iPhone and the back button

Occasionally, when I use the "back" arrow on my iPhone 4s to return to the main page of one of the subsites, it brings me to a much older version of that page, rather than the version I was just visiting. Why? How do I stop this from happening?
posted by Night_owl on Jan 4, 2012 - 39 comments

That can't be. That's inside the thread.

Deck ad not rendering properly in threads, in Firefox 4.01 on Mac for logged out users. [more inside]
posted by zarq on Sep 19, 2011 - 22 comments

MeTa Culpa

We love predictions. Especially looking back on predictions that have since been proven incorrect. I was thinking about the fact that a while back I predicted a certain lots-of-babies-having couple would stay together when they have spectacularly broken up and then I thought that a website full of pompous know-it-alls like us should be able to point to a bunch of predictions that we made in years past with the kind of confidence and assurance only an internet expert can muster that have been proven completely wrong. "By 2010 cloned dinosaurs will be common house pets." or "After the Peak Oil riots of 2009 we will all be living in igloos made of dead cloned dinosaur house pets." That kind of thing. So, if you please, show me your Metafilter comment wrongness. [more inside]
posted by ND¢ on Nov 17, 2010 - 64 comments

Does The Blue need a flu shot?

Is anyone else having trouble accessing The Blue? Kaspersky is telling me that it's infected with Virus.BAT.Tnse. [more inside]
posted by jenny76 on Oct 20, 2010 - 26 comments

Can't delete tags

Can't delete tags on my most recent post.... [more inside]
posted by zarq on Apr 13, 2010 - 14 comments

Rss Issues

Flag Suggestion: HTML Error in RSS [more inside]
posted by blue_beetle on Oct 8, 2009 - 8 comments

You'll never answer this!!1!

Here is a great question that didn't get resolved because it wasn't the right answer the questioner wanted.
posted by parmanparman on Feb 27, 2009 - 38 comments

MeFi, meet T-Mobile. T-Mobile, MeFi.

Apparently MetaFilter and my cellular internet connection aren't playing nice with each other. Is it me or is it MeFi? [more inside]
posted by Kadin2048 on Feb 17, 2009 - 33 comments

FYI

Sorry if it's just something on my end, but I am having trouble loading the site. About a third of the time, it won't load at all (ask, meta, and mefi itself). And I just reloaded a thread and got this.
posted by prefpara on Feb 13, 2009 - 79 comments

favoriting comments sends me to the top of the page

Whenever I favorite a comment, the browser sends me to the top of the page. [more inside]
posted by paleyellowwithorange on Sep 28, 2008 - 21 comments

Favorites... from the past!

Being vain, of course, I noticed this morning that someone favorited my song. The details show two favorites, though, one of which is from 2006. Which I am fairly certain is not the case, unless somebody's got a sweet time machine. [more inside]
posted by uncleozzy on Mar 19, 2008 - 57 comments

WSJ address bar icon?

Is there a MetaFilter-related reason I am seeing a WSJ icon in my address bar when I visit ask.metafilter.com? [more inside]
posted by peep on Dec 6, 2007 - 46 comments

Nearby users error!

Wolof has seven Nearby users. Of the seven, two (naturesgreatestmiracle and twirlypen) have error! instead of Nearby users. [more inside]
posted by tellurian on Nov 19, 2007 - 30 comments

"All favorites" display error

This page appears to be borked. (Firefox 2.0.0.1 / OSX 10.4.9. Also in Safari 2.0.4)
posted by dersins on Jul 18, 2007 - 5 comments

The Blue is Broken?

Is it just me, or has the Blue been replaced by a default apache loading page?
posted by falconred on Jul 11, 2007 - 34 comments

rss on tagged ask query fails if empty set.

The rss feed for "ask metafilter" tagged empty sets returns an error. (For Example.) I wanted to add a bunch of esoteric tag links to google reader that would allow me to answer those questions that I consider myself an expert in. This works fine in those situations where questions currently exist for the specified tag, but not so good when nobody has asked a question about that subject before.
posted by seanyboy on Jul 9, 2007 - 11 comments

Don't Know Why You Say Goodbye, I Say Hello

The "View Category" link in the sidebar works if you're logged in, but if you're not logged in, you get: Error Executing Database Query. [Macromedia][SQLServer JDBC Driver][SQLServer]The datepart function requires 2 arguments.
posted by fandango_matt on Mar 24, 2007 - 9 comments

bug: can't submit an AskMe question

bug: can't submit an AskMe question. The final "post" button just reloads the page, like the "preview" button. Firefox 2.0.0.1.
posted by scarabic on Feb 9, 2007 - 1 comment

Links from favorites (Music) to song broken

When checking any given user's favorites page, and if it's a song from MeFi Music that the person has favorited, going to the date/time stamp for that song post results not in arriving at the post, but rather with the message: "Error: File not found". Now, I see there was a thread concerning a problem with favorited comments from MeFi Music, so maybe this problem is just something still awaiting the necessary laying on of hands from # 1?
posted by flapjax at midnite on Feb 4, 2007 - 2 comments

Please fix my HTML mistake.

I think I broke this thread with a malformed tag. Please hope me?
posted by armage on Jan 26, 2007 - 21 comments

Member count error on the front page.

Am I the only one who sees "Connection Timeout" in the place where the number of members should be listed on the front page of MeFi?
posted by liquorice on Jan 15, 2007 - 8 comments

Backwards comments page

Everyone who has posted in this thread has a backwards comments page, in most browsers anyway.
posted by Mwongozi on Dec 11, 2006 - 35 comments

Error messages beget post

I posted this and got a timeout error message. So I tried again and got a different error message. But on the third try, I got the message telling me the link had already been posted. So one of the two attempts that generated an error message actually worked.
posted by GuyZero on Oct 18, 2006 - 17 comments

If you're not logged in, lofi throws an exception.

If you're not logged in, lofi throws an exception.
posted by RichardP on Oct 14, 2006 - 6 comments

"Fantastic questions and answers suggested by members" returns CF error

When attempting to view "fantastic questions and answers suggested by members" in AskMeFi, I receive a ColdFusion error.
posted by SeizeTheDay on Oct 12, 2006 - 4 comments

I can't post my song to MeFi Music

I'm having a problem posting a music to MeFi music. It's an MP3, under 3 MB. I'm getting this error message after a few minutes:

The MIME type of the uploaded file "audio/mpg" was not accepted by the server. Only files of type "audio/mpeg, audio/x-mpeg, audio/mpeg3, audio/x-mp3" can be uploaded. Verify that you are uploading a file of the appropriate type.
posted by kdern on Oct 10, 2006 - 5 comments

I figured maybe I had just created a slogan. Then I googled it.

Apology owed. I came up with a turn of phrase I liked, and happily noted that it had been marked as a favorite by 3 others.

I figured maybe I had just created a slogan. Then I googled it.

Turns out it's been said before, which is fine. It's not particularly profound--any reasonably geeky person discussing this issue might use the phrase. But it's even been said on AskMe before.

Apologies to Teece, and those who saved it.

I also didn't kill 24 people in the caves of Tibet.
posted by Phred182 on Oct 10, 2006 - 5 comments

Favorited comments (past tense) don't work on HiFi

Favorited comments (past tense) don't work on HiFi. [mi]
posted by Eideteker on Oct 2, 2006 - 15 comments

Admin please fix the title of my FPP!

My front page post seems to have lost its title, which was "'In Connecticut, it shouldn't take more than a short ride to get to another hospital' -- Joe LieberMAN"
posted by orthogonality on Sep 22, 2006 - 18 comments

Looks like the time zone code is broke.

Looks like the time zone code is broke. Everything is showing up PST for me, even though I've got Eastern set.
posted by intermod on Aug 31, 2006 - 82 comments

DNS weirdness.

Metafilter's DNS is broken. (More inside.)
posted by mendel on Aug 2, 2006 - 18 comments

broken quotes in askme question html

We need some HTML-fixing in this question, please.
posted by Steven C. Den Beste on Jul 30, 2006 - 7 comments

Error Executing Database Query while trying to make FPP

BugFilter: I'm trying to post something to the front page of MeFi but after preview I keep getting this error ( Error Executing Database Query. / [Macromedia][SQLServer JDBC Driver][SQLServer]String or binary data would be truncated.). I've deleted cookies, tried different browers, etc. Is this on my end or not?
posted by mattbucher on Jul 26, 2006 - 7 comments

Malformed link in Metafilter post #53254

Clean-up in aisle 53254; malformed link at the bottom of the page. My bad, sorry.
posted by Asparagirl on Jul 25, 2006 - 5 comments

When comments are marked as favorites, the return to post link goes to the wrong place.

When comments are marked as favorites, the return to post link goes to the wrong place.
posted by bigmusic on Jul 21, 2006 - 5 comments

Cold Fusion error on MeFi and AskMe.

Ask and main Mefi both reporting " Invalid CFML construct found on line 55 at column 35." on every page I try which is interfering with my late night mefi fix!
posted by prentiz on Jul 17, 2006 - 2 comments

MuFi Madness

I too have been taken with MuFi Madness™. I excitedly went to showcase my band's work, and- Oh! the horror! I was presented with an error on upload:
 The MIME type of the uploaded file "audio/x-mpeg" was not accepted by the server.
I use Audacity for my mp3 encoding, and am at my wits' end. Is there a way to rebrand a file's MIME type, or convert it? I'm quite eager to get in on the action, but need your help. Thanks, fellow citizens.
posted by potch on Jul 1, 2006 - 10 comments

Is there a problem with the AskMe RSS Feed?

Is it just me, or is the AskMe RSS Feed reported to be broken on BlogLines more often than not?

"The feed URL returns a page that does not look like an RSS feed. This can be caused by the feed URL being incorrect, or it can be caused by a configuration issue with the server hosting the feed. If this error continues, you should check the feed URL and, if it is wrong, subscribe to the correct URL."
posted by AmbroseChapel on Jun 29, 2006 - 20 comments

Made a mistake in one of my links.

Matt or Jess, small glitch in my post....
posted by wheelieman on May 1, 2006 - 3 comments

How users get their accounts disabled

AMWKE is being a dick on AskMe right now.
posted by the_bone on Apr 20, 2006 - 3 comments

Sidebar URL error.

Oddly, the sideblog link to the "realistic swordfighting" thread takes me to something called www.marginalia.org. Surely, this is unintentional.
posted by SPrintF on Apr 2, 2006 - 1 comment

RSS Bug

RSS error on ask.me reads: (mi)
posted by bigmusic on Mar 21, 2006 - 5 comments

robots.txt gives "500 Internal Server Error" on all subdomains

robots.txt gives "500 Internal Server Error" on all subdomains
posted by Sharcho on Mar 19, 2006 - 2 comments

Atom/RSS parse Error

since this morning i'm getting a parse error for the feed http://xml.metafilter.com/atom.xml (ff live bookmark feed)... but not for http://xml.metafilter.com/rss.xml (xml feed link in mefi sidebar)... just me (and/or my sage reader)? or is it a bug?
posted by RockyChrysler on Mar 16, 2006 - 8 comments

My Comments page is missing all of the carriage returns.

Linefeeds/Carriage returns in My Comments missing? Same in both Firefox 1.5.0.1 and IE 6. I'm not talking about breaks between comments, but within comments.
posted by poppo on Mar 15, 2006 - 5 comments

Variable TAG_NAME error

When I try to subscribe to tag associated with a Metafilter post, I get this error: Variable TAG_NAME is undefined.
posted by hwestiii on Mar 11, 2006 - 2 comments

Why is Metafilter "taking a massage" in Firefox?

Why is Metafilter "taking a massage" when I try to view the page on Firefox, but works perfectly fine when I view it in Internet Explorer? I should add that before this morning, Metafilter always worked fine in Firefox. And, despite MeFi's problems, AskMe and MeTa are working fine in Firefox right now.
posted by Effigy2000 on Feb 14, 2006 - 8 comments

Page: 1 2 3