434 posts tagged with bugs.
Displaying 51 through 100 of 434. Subscribe:

"Flag it and move on!" "I can't!" "The override, where's the override?!?!?"

Problem A: A Metafilter Jobs post breaks the guidelines, IMO. Problem B: I get a Cold Fusion error when flagging it as breaking the guidelines.
posted by John Kenneth Fisher on Jun 5, 2007 - 34 comments

More white space!

There's something odd about the MetaFilter home page. A huge blank space next to the sidebar, between the date and the first post.
posted by Kirth Gerson on May 25, 2007 - 26 comments

Well, this is probably a bug...


posted by Ogre Lawless on Apr 17, 2007 - 73 comments

Firefox & AskMe problem

I can't post on AskMe - on the preview page, hitting Post just reloads the preview page. Firefox 2.0.0.1. Not seeing any error messages either.
posted by IndigoRain on Feb 13, 2007 - 11 comments

bug: can't submit an AskMe question

bug: can't submit an AskMe question. The final "post" button just reloads the page, like the "preview" button. Firefox 2.0.0.1.
posted by scarabic on Feb 9, 2007 - 1 comment

Broken RSS Feeds

It appears that the RSS feeds are down. Obviously I can still get to the rest of the site, but Firefox's Live Bookmark feature is coming up with "Blank" instead. Other bookmarks are correctly updating. When I try to browse to the correct location, I time out. Started around noonish today, EST, I think. Before I wiped away my MetaFilter list by requesting the bookmark, the most recent story was the one about Ellen Feiss. I know this is happening to MeTa, MeFi, and AskMe.
posted by Xoder on Feb 1, 2007 - 8 comments

Another favorites bug.

Another favorites bug.
posted by GuyZero on Jan 16, 2007 - 24 comments

Missing MeTa

I have never seen a completely disappeared MeTa post before today. Given what passes for normal on MetaTalk, I fear that there must have been a truly unspeakable horror contained within it to merit this special handling. Do I walk on dangerous ground, merely speaking that post's name? If so, I take it all back, I saw nothing, there never was a thread 1347... what was that number again? I forget now.
posted by Meatbomb on Jan 13, 2007 - 11 comments

My Post is Still Open.

My Post is Still Open.
posted by sgt.serenity on Jan 11, 2007 - 9 comments

Favorites Page

Favorited comments not appearing on Favorites page. Ambrosia favorited this comment of mine, but it does not appear on my Favorites page. (It does appear on her favorites page.) Not sure if it's affecting the total favorites count.
posted by occhiblu on Dec 20, 2006 - 11 comments

Are there limits for jobs.mefi?

Are there posting frequency limitations for jobs.mefi? I have two positions that just opened up, but when I click "Post" on the second one, it brings me back to the preview screen with no error message. I'm guessing it's because I justed posted one - how long do I need to wait before posting the other?
posted by chundo on Dec 19, 2006 - 5 comments

Clicking the login link from Ask leads to 403 Forbidden.

Clicking the login link from Ask leads to 403 Forbidden.
http://ask.metafilter.com/login/
posted by dmd on Dec 18, 2006 - 14 comments

Coldfusion Errors

ColdFusion fun: 1.0000000000000002 must be within range: (-1 : 1)
posted by Civil_Disobedient on Dec 17, 2006 - 22 comments

Comment display error

Am I the only one who sees wierd-crazy badness under this comment in the Peter Boyle RIP post in the blue?
posted by brain cloud on Dec 13, 2006 - 8 comments

Backwards comments page

Everyone who has posted in this thread has a backwards comments page, in most browsers anyway.
posted by Mwongozi on Dec 11, 2006 - 35 comments

Saved Favorites Bug

this comment was marked as a favorite but does not appear on the saved favorites page, which is apparently still broken.
posted by quonsar on Dec 10, 2006 - 6 comments

Bad Tags

Looks like you're trying to delete tags fromto the wrong post. Go .

Someone added the tags "penis" and "vagina" to this post. I'm unable to remove them.
posted by four panels on Nov 26, 2006 - 58 comments

AskMe RSS Problem

For some reason the Ask Metafilter RSS feed quit working for me a few days ago. I'm reading it through Bloglines and the last post which shows up is from November 22, 2006 at 6:54am. Is anyone else seeing this issue?
posted by dgeiser13 on Nov 26, 2006 - 15 comments

Bug: contributions by userx that were saved as favorites

Problems on "contributions by userx that were saved as favorites by other members" pages: example
1) New favorites (such as today's) are not being added to this page.
2) Clicking on "next page" just reloads the same page even though the url lists it as page 2. Page progression is fubared.
posted by madamjujujive on Nov 20, 2006 - 9 comments

AskMe RSS Bug?

Er, is there a problem with the AskMe RSS feed? I haven't gotten anything in at least two days, despite MeFi and MeTa feeds working fine.

I'm viewing in Google Reader, if that matters.
posted by Chrysostom on Nov 15, 2006 - 10 comments

Profile Changes Borked MeFi

Early Sunday morning I made two minor changes to my user page (added my new blog's address, changed the text in the location line), and when I saved the changes and viewed my user page again, it and every other page of MeFi suddenly appeared as white with black text. And so it has remained. If I delete cookies and log out, I see it in blue, grey and green, but not otherwise. Why has this happened and how can I fix it? I dislike the white so much I can't stand to read the site.
posted by orange swan on Nov 14, 2006 - 5 comments

My Comments page broken

My "My Comments" page is broken. "[Macromedia][SQLServer JDBC Driver][SQLServer]Cannot sort a row of size 8407, which is greater than the allowable maximum of 8094." I have a hunch on which thread is to blame.
posted by smackfu on Nov 9, 2006 - 24 comments

Favorites for Opera?

So I guess favoriting is still broken for Opera. (I posted about this on Oct 25th). I dunno if Matt intends to support this feature on Opera or not, but I thought I'd prod anyway to see if the answer might be yes. (Please!)

Yeah, yeah, I'll switch to Firefox, it just crimps my browsing style. It's just not my... favorite.
posted by beth on Nov 5, 2006 - 3 comments

Jobs Bug

Jobs.mefi bug: Posting new, clicking 'spell check' results in: Error processing CFX custom tag "CFX_JSpellCheck". The CFX custom tag "CFX_JSpellCheck" was not found in the custom tag database.

Logged out, logged back in, same error.
posted by bhance on Oct 31, 2006 - 2 comments

Couple of minor glitches with Favoriting.

Couple of minor glitches with Favoriting. [MI]
posted by It's Raining Florence Henderson on Oct 26, 2006 - 15 comments

Bug in the tabs in AskMe.

I love the new tab feature, but there's a small bug with AskMe. When the posts are sorted by favorites, anonymous questions are credited to Anonymous Ask MetaFilter instead of the usual anonymous. No crisis, but an inconsistency that may distress some of our more sensitive members (you know who you are).
posted by Faint of Butt on Oct 25, 2006 - 1 comment

Can't add favorites.

"Request is malformed: can't add as a favorite." That's what I get when I try to add a favorite.
posted by hooray on Oct 24, 2006 - 3 comments

Slow Servers

Metafilter was unreachable this morning and is incredibly slow this evening - is there something we should know ?
posted by sgt.serenity on Oct 24, 2006 - 47 comments

AJAX: bringing functionality -and- problems

The ways in which AJAX breaks things.
posted by five fresh fish on Oct 22, 2006 - 25 comments

Your comment appears to be blank, go back and try again

I'm trying to comment on thread 55668. I can preview my comment, but not post it. Either I get "Your comment appears to be blank, go back and try again." or a Coldfusion error (inside).
posted by lodev on Oct 20, 2006 - 4 comments

Error Messages

I just got this:

The web site you are accessing has experienced an unexpected error.
Please contact the website administrator.

The following information is meant for the website developer for debugging purposes.
Error Occurred While Processing Request
The request has exceeded the allowable time limit Tag: cfhttp

Resources:
Enable Robust Exception Information to provide greater detail about the source of errors. In the Administrator, click Debugging & Logging > Debugging Settings, and select the Robust Exception Information option.
Check the ColdFusion documentation to verify that you are using the correct syntax.
Search the Knowledge Base to find a solution to your problem.

Browser Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X; en) AppleWebKit/418.9 (KHTML, like Gecko) Safari/419.3
Remote Address 81.1.77.246
Referrer http://www.metafilter.com/contribute/post_preview.mefi
Date/Time 19-Oct-06 12:43 AM

...when I posted a link to MeFi. My link still went up, though.
posted by armoured-ant on Oct 19, 2006 - 7 comments

Favorites broken?

Is favorites broken? They don't seem to be showing up reliably in the my favorites page, and sometimes the favorites tag on the comment itself isn't incremented. A little more inside.
posted by loquacious on Oct 18, 2006 - 14 comments

Fix My Link

they switched my link ... it now should be this link instead of the link in the fpp ... is there anyway this can be corrected? ... sorry about this, but i swear the link i gave was working yesterday
posted by pyramid termite on Oct 17, 2006 - 1 comment

Why do escape characters disappear?

Simple html escape characters appear to work in the live preview but don't come through correctly. Is this a bug or intentional?
posted by scarabic on Oct 17, 2006 - 34 comments

"Return to post" from "favorites" not working as advertised

"Return to post" after viewing favorites... doesn't.
posted by aberrant on Oct 10, 2006 - 4 comments

I can't access my question.

i am having trouble accessing my blog on the ask mefi thread i started earlier. for some reason i can access all other parts of mefi, but not that thread (http://ask.metafilter.com/mefi/47579). its over the idiot roommate who has an internet girlfriend from alaska. i just want to let people know i created a blog about it since many wanted to be updated.

http://wowthisisbad.blogspot.com/
posted by j-urb on Sep 29, 2006 - 8 comments

Tag Bugs

Most popular tags page for Mefi is broken.
posted by goodnewsfortheinsane on Sep 27, 2006 - 5 comments

Lost Password Bug

I know this has been brought up before, but the lost password emailer is not working. I am getting the "email not found, password not sent" message. I have emailed to request my password but have received no response. Is there no way to get my password?
posted by aws on Sep 26, 2006 - 12 comments

Missing Spellcheck?

The spellcheck button has disappeared for me, in both the blue and the green. And the spellcheck on MeTa posts isn't working also.
posted by biffa on Sep 18, 2006 - 9 comments

Tags -- a Connection Timeout Error

I'm getting a "Connection Timeout" message on both http://www.metafilter.com/tags/ and http://ask.metafilter.com/tags/
posted by octothorpe on Sep 17, 2006 - 5 comments

"Your comment appears to be empty, please go back and try again."

"Your comment appears to be empty, please go back and try again."
posted by dersins on Sep 14, 2006 - 31 comments

Spell Check Bug

Spell check not working. Clicked for it, it generated this error:

Error processing CFX custom tag "CFX_JSpellCheck".
posted by Goofyy on Sep 14, 2006 - 9 comments

The Projects search box does a site-specific search of MetaTalk, not Projects

The Projects search box does a site-specific search of MetaTalk, not Projects. Previously posted here.
posted by Operation Afterglow on Sep 8, 2006 - 1 comment

Looks like the time zone code is broke.

Looks like the time zone code is broke. Everything is showing up PST for me, even though I've got Eastern set.
posted by intermod on Aug 31, 2006 - 81 comments

Timezone offsets aren't applying DST

Hey Matt, you're applying daylight saving time to timezones labeled as "UTC+-X (someplace)" in preferences...
posted by qvantamon on Aug 25, 2006 - 9 comments

Tags For Deleted Posts Need To Be Deleted

It would seem to me that a deleted post with tags would be more useful than a tag that hasn't any posts. [example] (if the tags hadn't been deleted). Why aren't all deleted posts purged of tags [example] so that search results are less questionable?
posted by tellurian on Aug 4, 2006 - 16 comments

DNS weirdness.

Metafilter's DNS is broken. (More inside.)
posted by mendel on Aug 2, 2006 - 18 comments

Return to post link that doesn't work.

Clicking on a * users marked this as favourite link takes you to a page listing those users. That page contains a Return to post link that doesn't work.
posted by Jimbob on Aug 1, 2006 - 7 comments

Borked sidebar link

Was the link on self defense in the side bar supposed to be this or this?
posted by schroedinger on Jul 26, 2006 - 2 comments

Projects visited link color is unreadable for me

Couple of buggies and questions:

Projects visited link color is unreadable for me. Oddly, it's a different unreadable color at work (that picture) vs at home (purple). Something goofy on my end?

A couple of music questions inside, too....
posted by twiggy on Jul 24, 2006 - 11 comments

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9