434 posts tagged with bugs.
Displaying 101 through 150 of 434. Subscribe:

AskMe RSS Problems

Just to keep you up to date, the AskMe RSS feed was invalid at
  • Wed Jul 19 22:00 EST
  • Thu Jul 20 08:00 EST
  • Thu Jul 20 08:30 EST
  • Thu Jul 20 09:00 EST
  • Thu Jul 20 10:00 EST
  • Thu Jul 20 15:00 EST
  • Fri Jul 21 05:00 EST
  • Fri Jul 21 05:30 EST
  • Fri Jul 21 06:00 EST
  • Fri Jul 21 06:30 EST
  • Fri Jul 21 07:00 EST
  • Sat Jul 22 09:30 EST
  • Sat Jul 22 10:00 EST

posted by AmbroseChapel on Jul 22, 2006 - 21 comments

When comments are marked as favorites, the return to post link goes to the wrong place.

When comments are marked as favorites, the return to post link goes to the wrong place.
posted by bigmusic on Jul 21, 2006 - 5 comments

Weird Favorite Behavior?

Couple of issues here. I just accidentally marked a post as a favorite (stupid new mouse). Could the "favorited" confirmation page include a link to my favorites management list, or better yet, an undo? Also, from this this favorited confirmation page, the "Return to post" link is broken.
posted by brownpau on Jul 18, 2006 - 15 comments

Cold Fusion error on MeFi and AskMe.

Ask and main Mefi both reporting " Invalid CFML construct found on line 55 at column 35." on every page I try which is interfering with my late night mefi fix!
posted by prentiz on Jul 17, 2006 - 2 comments

Broken RSS Feed

Borked last night and Borked the night before/Going to get Borked tonight if we never get Borked any more./When we're Borked we're sick as we can be/'Cos "Syntax Error on line 1" is much too much for me.
posted by AmbroseChapel on Jul 16, 2006 - 13 comments

Music Errors

When MeFi Music launched, I couldn't upload songs because I'd get this error message: "The MIME type of the uploaded file "application/oct-stream" was not accepted by the server." Others reported the same problem, and something was done which made my uploads work. However, now I'm getting this message again.
posted by edlundart on Jul 12, 2006 - 13 comments

AskMe RSS Error

Sigh. I think the ask.metafilter rss is borked again.

I get this message:

XML parsing failed: syntax error (Line: 1, Character: 0)

with no updates for the last 3+ hours. Not that I'm addicted or anything.
unexpected text (non-whitespace text outside root element)
http://www.w3.org/TR/REC-xml/
posted by filmgeek on Jul 11, 2006 - 7 comments

Help us solve podcast problems

Podcast headaches!
posted by cortex on Jul 10, 2006 - 8 comments

Timestamp Bugs

Bug: Recent Activity timestamps are wrong. E.g., I'm now (10:55AM US/Eastern) looking at recent activity on my Ask MeFi post "What does 'Only In Theatres' mean? (Ask MeFi)", and I see "15 total comments, last 10 shown below" - and all of them say "This Morning" except the last one. In reality many of them are from before midnight, either US/Eastern or UTC.
posted by dmd on Jul 10, 2006 - 4 comments

Why is the date on the last FPP wrong?

Is it just my display, or is everyone seeing the latest FPP in the blue as being posted July 6?

Doesn't make sense unless MetaFilter is coming from the South Pacific.
posted by Meatbomb on Jul 5, 2006 - 7 comments

Bug on my AskMe answers page?

Wondering if it's just me, or a bug: go to my answers on AskMeFi. Scroll down to the first answer, "comment posted at 11:35 AM CST on May-21-06", that is beneath the question, "I believe that another tenant has place an air "freshener" in the hallway out side of our apartments in violation of their lease. I want it removed. What should I do?".

When I click on this, my copy of Firefox goes a little bugshit. I can click on the tabs, but the actual display in the screen doesn't change at all, and a lot of the interface elements become unresponsive. I have to quit (not force quit, the menus are still accessible). I'm using Firefox v1.5.0.4 for Mac OS X, using the Whitehart-NC theme.
posted by WCityMike on Jul 4, 2006 - 26 comments

MefiMusic Needs Extended Chacterset

MefiMusic chokes on certain characters in filenames.
posted by Jairus on Jul 1, 2006 - 3 comments

Is there a problem with the AskMe RSS Feed?

Is it just me, or is the AskMe RSS Feed reported to be broken on BlogLines more often than not?

"The feed URL returns a page that does not look like an RSS feed. This can be caused by the feed URL being incorrect, or it can be caused by a configuration issue with the server hosting the feed. If this error continues, you should check the feed URL and, if it is wrong, subscribe to the correct URL."
posted by AmbroseChapel on Jun 29, 2006 - 20 comments

Your comment appears to be blank

When trying to post to another thread, I get "Your comment appears to be blank, go back and try again." Problem is, the comment is not blank.
posted by Doohickie on Jun 19, 2006 - 8 comments

Safari Problem

Text fields are rendering oddly in Safari for me...
posted by nathan_teske on Jun 19, 2006 - 4 comments

No .com for askme faves

Ask metafilter favorites go to www.metafilter/favorites rather than to www.metafilter.com/favorites. Example.
posted by interrobang on Jun 14, 2006 - 4 comments

My Comment Page Stalling During Load

Whenever I visit http://www.metafilter.com/index.cfm?sortby=mycommentedthreads the page load stalls at about 36kb for a good ten to twenty seconds. Every time. What's up with that?
posted by five fresh fish on Jun 14, 2006 - 12 comments

There aren't any older questions

When you're looking through ask.metafilter posts using tags, the "« Older questions" link always appears on the bottom of the page -- even when you're on the page with the oldest questions. Click it, and you'll get a new URL with all the same old questions.

There are 131 posts tagged with wedding. But check this out:

Displaying 251 through 131.

Displaying 301 through 131

Displaying 351 through 131.
posted by croutonsupafreak on Jun 7, 2006 - 2 comments

AskMe RSS Bug

Is the AskMeFi RSS feed intermittently dropping questions?
posted by Melinika on Jun 6, 2006 - 6 comments

CSS in Comments?

This comment looked fine on live preview. I was trying to indent the italicized part. I take it that CSS commands aren't a good thing to put into comments.
posted by oaf on Jun 4, 2006 - 4 comments

Did my project get lost?

Did my project submission get lost? Or have admins just not had a chance to approve it? I only ask because it doesn't show up in my projects list at all, and I'm not sure if that's because it's not approved or I screwed up the submission somehow.
posted by Kickstart70 on Jun 2, 2006 - 8 comments

Asmefi RSS broken

Matt. Yo MATT. Askmefi rss is borked again. I think.

XML Parsing Error: syntax error
Location: http://ask.metafilter.com/rss.xml
Line Number 1, Column 1:Connection Failure
posted by filmgeek on Jun 1, 2006 - 7 comments

Triple Comments Triple Comments Triple Comments

Twice now I have gone to post a comment and the comment has been posted three times. But both times, I only hit "post comment" button once. Can someone please explain to me why this is happening (and delete the excess comments, please?)
posted by Effigy2000 on May 24, 2006 - 18 comments

Your comment appears to be blank

When posting to AskMe, I get the message: "Your comment appears to be blank, go back and try again."

It's not blank, and it happens even if I preview first.
posted by oaf on May 17, 2006 - 8 comments

Bug in my comments page

BUG: My comments aren't my comments. The links seem correct, but the comments displayed don't belong to me.
posted by blue_beetle on May 16, 2006 - 13 comments

"Flag This Post" Bug

In MeTa and AskMe the flag [!] icon with each comment has a mouseover that reads "flag this post". But in MetaFilter the mouseover is really wide with the whole URL as well as "flag this post". It's really annoying when scrolling/reading. Can the blue be aligned with the other sites please?
posted by peacay on May 11, 2006 - 8 comments

Please fix this thread!

I believe this thread is broken (some sort of html mistake has broken the input box at the bottom).
posted by Bugbread on Apr 24, 2006 - 7 comments

Timestamp Bug

Hello, admins. It is just a tiny bug; I posted to #51093 at 12:01, the comment was timed at 12:04.
posted by Cranberry on Apr 22, 2006 - 12 comments

Weird timing

Weird Timing This was just posted in response to a question asked later in the thread and it seems to have been time stamped two hours earlier.
posted by allen.spaulding on Apr 20, 2006 - 22 comments

How do I customize my profile info?

I'm sorry if this has been covered or is painfully obvious, but in searching MeTa and generally scouring my profile page, I can't find where to click to change my information. The one MeTa thread I did find on the subject (here) says there's a "customize" link. It seems this has been replaced with "Preferences," since the url ends in "customize.cfm," but when I click there, I get nothing but the set of Features, Links, and Sites links. Help?
posted by Igor XA on Apr 18, 2006 - 28 comments

Mefi Bug Tracker

I suggest implementing a bug tracking system for MetaFilter to track all the bugs and feature requests.

You could use for example the HELPNEEDED tag for things you might need help fixing. You can set priorities on bugs so that the most important and urgent problems will be fixed first. You can set WONTFIX for features that you aren't going to implement, and that way people will know not to bug you about the issue. You can enable voting for bugs and feature requests so you'll have a better idea of where to focus your efforts, you could easily assign small issues to jessamyn, etc.
posted by Sharcho on Apr 10, 2006 - 39 comments

Time zone fix?

TimezonePony .... It's that time of the year again. Instead of showing the false EST/PST/etc standard timezone stamps, can the system be tweaked to either show the correct EDT/PDT/etc, or at least ET/PT/etc? Cue snarks.
posted by intermod on Apr 4, 2006 - 29 comments

Time Zone Problem

Why is the time wrong, as I view it? Sitting here on the Australian east coast, it's 5:10 pm, or UTC + 10, which is how my preferences are set. So what's the Metafilter setting, where's it gone wrong?
posted by wilful on Apr 4, 2006 - 12 comments

robots.txt gives "500 Internal Server Error" on all subdomains

robots.txt gives "500 Internal Server Error" on all subdomains
posted by Sharcho on Mar 19, 2006 - 2 comments

My Comments page is missing all of the carriage returns.

Linefeeds/Carriage returns in My Comments missing? Same in both Firefox 1.5.0.1 and IE 6. I'm not talking about breaks between comments, but within comments.
posted by poppo on Mar 15, 2006 - 5 comments

AskMe RSS Bugs

Is anyone else getting "Connection Failure" from the AskMe RSS feed?
posted by blag on Mar 11, 2006 - 2 comments

I still think that 304 HTTP headers should be implemented.

"304 Not Modified" redux: I still think that 304 HTTP headers should be implemented. (previous thread)
posted by Sharcho on Feb 21, 2006 - 24 comments

Are we still getting hit by DoS attacks?

Is Metafilter still getting hammered a la this thread? I notice that just about every day this week, I have been unable to reach mefi at all in the morning time (GMT, say 8am till roughly 11 or noon). I thought it might just be my net connection at work, but my home connection has the same issues whenever it appears to be down.

Are we just undergoing backups or some-such thing at this time? Or does Ireland just disconnect from MeFi every morning for some reason? :)
posted by antifuse on Feb 17, 2006 - 10 comments

Connection timeout members

I'm getting this on the front page of MeFi:

Connection Timeout members | You are logged in as: Godbert / logout
5 links and 88 comments posted since your last visit
posted by Godbert on Feb 15, 2006 - 5 comments

AskMe RSS feed isn't working.

AskMe RSS feed isn't working. It's linking to MeFi.
posted by trey on Feb 14, 2006 - 4 comments

Metafilter RSS Feed

The metafilter rss feed is broken. It just gives a 301 redirect to itself.
posted by sfenders on Feb 13, 2006 - 5 comments

uppercase html bugs

Uppercase HTML TITLE text in anchor tags gets converted to lowercase (I think via previewing a post). Seen here on AskMe. Also seems to be buggy on MeFi. [MI]
posted by sjvilla79 on Feb 11, 2006 - 7 comments

AskMe Giant Titles

The titles of the Ask posts are appearing at the top of the posts in GIANT fonts for me. Safari.
posted by Manhasset on Feb 9, 2006 - 7 comments

Bug when posting an FPP

Unable to post a FPP, I had to try several times. Firefox 1.5, Windows 2000. Error message inside.
posted by matteo on Feb 7, 2006 - 11 comments

Firefox: Not playing well with AskMe?

Really not a problem, but I am curious: I click anywhere in AskMe, and Firefox doesn't ever seem to think the page is completely loaded? I get the busy signal cursor, and the Firefox load meter (bottom right-hand in Firefox) never completes, even though it seems like the whole page loads. Buh?
posted by trip and a half on Feb 6, 2006 - 6 comments

Tag Search Testing

I'm testing out tag search on MeFi. Here's a search for "goo" and one for "music" showing typical results. It can be reached on the search page. Post any bugs or further suggestions inside.
posted by mathowie on Feb 2, 2006 - 34 comments

When hitting the + on any askme tag page, to add a second tag, an angry message appears

Help! Help! When hitting the + on any askme tag page, to add a second tag, an angry message appears! This frightens me, giving me an awful fright. Please help!
posted by TwelveTwo on Jan 27, 2006 - 2 comments

Sidebar Clarification

Nit-picking: On the frontpage, the description on the sideblog says 'This sideblog keeps track of site news and metatalk threads', yet all the threads are from AskMefi.
posted by Eirixon on Jan 26, 2006 - 9 comments

AskMe isn't displaying 'My Posts' correctly.

On AxeMe, if I click "My Posts" (should be "My Questions"), and choose a 1 month time frame, it shows me one 6-month-old quesiton I asked, but not the 7 more recent quesitons (including one I just asked today.) In any other view, no quesitons are displayed at all.
posted by knave on Jan 24, 2006 - 5 comments

1 posts tagged with v.

1 posts tagged with v. Displaying 1 through 50 (View popular tags) (more inside)
posted by arto on Jan 23, 2006 - 9 comments

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9