564 posts tagged with bug.
Displaying 51 through 100 of 564. Subscribe:

deleted comments show up in side bar

I can see the favorites this comment has, and it shows up in my side bar because it was made by a contact, but the comment has been deleted.
posted by idiopath on Sep 22, 2009 - 33 comments

I'd flag and move on but I can't :(

Bug report: Flagging in Google Chrome [more inside]
posted by The Devil Tesla on Sep 22, 2009 - 13 comments

Vote history username bug

A bug in Projects: clicking on the usernames in someone's vote history leads to a 404 every time.
posted by Paragon on Sep 21, 2009 - 28 comments

posted AT-AT

Technical bobbin - when you click on any category in the right-hand bar in AskMe to browse only posts from that category, all the questions in the list have an extra 'at' in them: posted by variousdutchpeople at at 9:08 PM - 58 answers [+] [more inside]
posted by Cantdosleepy on Aug 3, 2009 - 45 comments

hope me get rid of the blue nasty

I stupidly clicked on that post that was just deleted that showed the terrible picture and tried to force videos. None of the videos opened-- the browser bounced around. I force shut down my computer by holding down the power button. Now whenever I open firefox 3 on OS X (leopard) that website appears. What do I need to do to fix that/secure my computer? I am posting this to metatalk in case anybody else was also affected.
posted by stresstwig on Jul 23, 2009 - 136 comments

Commenters make post

I like to call out the commenters in this post on credit card billing for being awesome. [more inside]
posted by phyrewerx on Jul 17, 2009 - 10 comments

URL problem in "my favorites"

There's a bug in the links on the MetaTalk "my favorites" tab. [more inside]
posted by flod logic on Jul 10, 2009 - 13 comments

Recent comments bug?

There may be a bug on the recent comments page. [more inside]
posted by armage on Jul 6, 2009 - 38 comments

Facebook Knows Me By Name, Not Number

PonyUpdate Request: The "Also On..." section of user profiles should allow you to link to your fancy new Facebook username. [more inside]
posted by sjuhawk31 on Jun 26, 2009 - 17 comments

Blank MeFi

So, ever since I applied the 3.0 software update to my iPhone, I've run into this problem where occasionally pages (AskMe, MetaTalk, and MeFi proper) load blank... [more inside]
posted by kbanas on Jun 22, 2009 - 37 comments

Recent Activity bug report

Minor Recent Activity bug within: [more inside]
posted by 1f2frfbf on May 27, 2009 - 29 comments

Punctuation buglet

Just a tiny buglet, but while tags can contain non-alphanumeric characters, the search doesn't recognise them...
posted by twine42 on May 26, 2009 - 27 comments

Screwy Links and Reloading Issues

I'm not sure if this a MeFi bug or something with my browser or set-up. I have experienced this on different computers and tried reloading Firefox, but I think that it is still going on. What gives? Is it some sort of local proxy or cache issue? I'm at work right now and it's definitely doing it, but this has happened to me at home as well (I am 95% sure). [more inside]
posted by iknowizbirfmark on Mar 26, 2009 - 6 comments

Springing forward prematurely...

Tiny UK-centric bug/oversight: time in top right shows British Summer Time, but we don't put our clocks forward here until March 29th.
posted by altolinguistic on Mar 11, 2009 - 31 comments

Bug in search engine with two-character usernames

Mefi search doesn't seem to handle very short (specifically, two character) usernames correctly. [more inside]
posted by jeb on Mar 6, 2009 - 37 comments

AskMe category pages don't list any questions.

AskMe category pages aren't listing any questions for me. [more inside]
posted by heatherann on Feb 19, 2009 - 9 comments

Login redirects properly on the first try, but not subsequent tries.

The login page redirects properly on the first username/password try, but not on subsequent tries. [more inside]
posted by odinsdream on Feb 17, 2009 - 2 comments

How will we validate each other's existences without favorites?

Clicking the plus sign to favorite a comment sends me to the top of the page and doesn't add the favorite. [more inside]
posted by EarBucket on Feb 14, 2009 - 41 comments

Amazon links gone wild.

Amazon referrals need some fixing. [more inside]
posted by bigmusic on Feb 13, 2009 - 9 comments

Open All Nite!

Mass deletions? 79140, 79144, 79147 and 79149 are all showing as having been deleted but none of them are closed for comments or given a reason for closure. Is my Greasemonkey broken or is your Blue broken?
posted by geekyguy on Feb 13, 2009 - 3 comments

Minor display error with IE 6 & 7

The stripy background at the top of the page is broken with IE. But what isn't, amirite? [more inside]
posted by ArgentCorvid on Feb 9, 2009 - 14 comments

Music.Metafilter access problems

Getting "403 Forbidden" errors for some music.metafilter tracks. [more inside]
posted by potch on Feb 5, 2009 - 20 comments

Recently listened tracks page - sidebar error

A bit of sidebar wigginess appears to be happening on the Recently Listened Tracks by MeFites via Last.fm page.
posted by nthdegx on Jan 29, 2009 - 1 comment

New answer counts missing in AskMe intermittently.

New answer counts missing in AskMe intermittently. [more inside]
posted by i_am_joe's_spleen on Jan 28, 2009 - 11 comments

I can has TXT?

Export Pony at the vet? Found the neato "export comments" feature on the wiki, but it tells me "We're sorry — A Server Error Occurred." Is this just due to the ongoing outage-related fixes, or am I doing it wrong? [more inside]
posted by Devils Rancher on Jan 27, 2009 - 20 comments

Quick! Stomp it!

Bug report: I updated my profile, and it reset my status to Single. [more inside]
posted by owtytrof on Jan 26, 2009 - 37 comments

"Favorited x times" page title bug

When you click on a "favorited X times" link, you are taken to a page with the title "All users marked nnnnn as favorite" (example). Should it not say "All users who marked nnnnnn as a favorite"? (The in-page text heading is "X users marked this as a favorite:", FWIW)
posted by No-sword on Jan 3, 2009 - 31 comments

MetaFilter Feeds Glitch

You might see old MetaFilter posts or comments showing up as new in Google Reader thanks to a new year glitch we fixed today. [more inside]
posted by pb on Jan 2, 2009 - 23 comments

Forensic MeFiles

"Shortly after 9:55 pm on October 8th, 6 comments went missing. Witnesses say they saw the 6 comments on the unanswered AskMe tab. But inside the question itself, the comments had vanished." [more inside]
posted by cashman on Oct 10, 2008 - 34 comments

MeFi > NYT

MetaFilter, on the other hand, fixed its site within two days of being told about it… [more inside]
posted by oaf on Oct 7, 2008 - 37 comments

My Favorite Things

I have a comment on the Popular Favorites page [Yay! me] Next to the favorite count it has [remove], even though I haven't favorited it. [more inside]
posted by tellurian on Sep 29, 2008 - 8 comments

favorites in the machine

Favorites bug-report? [more inside]
posted by allkindsoftime on Sep 22, 2008 - 18 comments

bj%F6rked

I just noticed in the bitone post that the björk tag breaks, getting a 403 error (The bjork tag is fine). IIRC theres already some handling for special characters, possibly it should also replace accented characters?
posted by Artw on Sep 14, 2008 - 10 comments

Palin thread weirdness in recent activity.

Something weird is going on with the Sarah Palin thread and "Recent Activity" [more inside]
posted by empath on Sep 3, 2008 - 142 comments

unanswered self questions

If you reply to your own comment in Ask MeFi, and no one else has replied yet, it no longer shows up on the Unanswered Questions page. [more inside]
posted by fogster on Aug 27, 2008 - 19 comments

Halp, my tabs has gone

I used to see the links to "* Recent Posts/* My Favorites/* Popular Favorites/* My Comments/* Recent Comments" as tabs on the front page (like this example from MeTa). Now they look like this. [more inside]
posted by subbes on Aug 22, 2008 - 1 comment

Twisted pair

Ctrl-shift-t collision in Firefox. [more inside]
posted by Eideteker on Aug 22, 2008 - 18 comments

Hiccup with embedded YouTube player thingy

"Video player" link to UK YouTube doesn't work. [more inside]
posted by Mister_A on Aug 18, 2008 - 20 comments

MeFi iPhone icon unavailable?

Anyone else unable to add a custom MeFi icon webclip to their iPhone home screen? I just get a snapshot of the page, instead of the nice blue MF logo (which was working for me earlier this year.) Other sites with this functionality are working fine. Tech Specs: first gen iPhone, OS 2.0, unlocked and jailbroken.
posted by porn in the woods on Aug 12, 2008 - 5 comments

Georgia update

Because for some reason I can't sign into metafilter's main page, I thought I'd give a brief update on the situation in this thread here. [more inside]
posted by piratebowling on Aug 11, 2008 - 32 comments

Extra-long words for an extra-wide screen

When a title (or possible any word) in a contact's post is long enough, it overflows the bounds of the sidebar and causes the front page to have right-scroll. Pic here.
posted by ChrisR on Aug 10, 2008 - 23 comments

The Case of the Missing Favorite

Displaying post 1 to 1 of 2 from projects. How do I see my other favorite? [more inside]
posted by Citizen Premier on Jul 29, 2008 - 8 comments

Wonky deleted threads showing up in place of music players.

MeFi Music: MusicTalk threads showing up on main page as deleted threads, tossing out the flash player for the preceding song. Latest example: July 11, the track Settle Down's player is gone and replaced by "Deleted thread:2308", which was actually posted on MeFiMuTa later. [more inside]
posted by self on Jul 17, 2008 - 11 comments

They erased his face!

Faces disappearing on the MeFi Twitter page [more inside]
posted by Thorzdad on Jun 30, 2008 - 26 comments

Spelunking for doubles

Searching for a url doesn't seem to work when the url is below the fold.
posted by homunculus on Jun 20, 2008 - 30 comments

double take

There appears to be a bug on the recent Flickr photos page. I've seen this bug regularly, though not every day. Today's example is a repeated picture by bibliowench on Jun 9th, 2008 and bevedog on Jun 9th, 2008. Both are displayed as "Omeka stickers", both link to the same external Flickr page. I am running firefox on macos. (I don't read MetaTalk much, so I apologize if this is a known bug. I did do a quick search for a posting about the same topic.)
posted by about_time on Jun 10, 2008 - 25 comments

Don't Fix Me, Bro

Has code been added to "fix" "invalid" HTML? [more inside]
posted by AmbroseChapel on May 8, 2008 - 49 comments

"Your comment appears to be blank, go back and try again."

I'm trying to post in this thread... I can preview, but when I try to post I just get "Your comment appears to be blank, go back and try again."... and I'm pretty sure my comment is not blank...
posted by russm on May 8, 2008 - 4 comments

Bug in just one FPP.

"Protection from the Atomic Bomb" doesn't display a link anywhere in the text of the post (for me). The rest of the page is fine. What happened? [more inside]
posted by Kronos_to_Earth on May 7, 2008 - 36 comments

Obscure bug found only because I'm realllllly bored at work

The last five favorited posts from my contacts is borked. It shows that the last favorite was added over a year ago. But, for example, the contact shown (grumblebee), has favorited a bunch of stuff since then, including a post today.
posted by desjardins on May 5, 2008 - 13 comments

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12